8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPleaca si Domocos in China?

Pleaca si Domocos in China?

• „Decarul“ craiovean ar fi semnat inca din toamna un contract cu Yu Nan Hongta, echipa la care evolueaza Ionut Savu • Se aude ca acum Domocos se roaga de Netoiu sa anuleze contractul cu chinezii

Iata ca, pe linga Ucraina, Gigi Netoiu a mai gasit o piata buna pentru vinzarea jucatorilor. Astfel, aproape sigur, Universitatea se va desparti in scurt timp si de talentatul „decar“ Viorel Domocos, acesta urmind sa ajunga in China, la Yu Nan Hongta. Aici, Domocos ar deveni coechipier cu Ionut Savu, un alt jucator care a evoluat pentru citeva luni sub culorile alb-albastre, dar si cu Victor Naicu, fundasul despre care s-a scris deja ca este pe picior de plecare.

Povestea acestor tranzactii este putin mai delicata. Surse credibile sustin ca, de fapt, Domocos si Naicu ar fi semnat contractele cu Yu Nan Hongta in acelasi timp cu Savu – adica in toamna -, dar ca ele intra in vigoare din aceasta iarna. Ionut Savu a plecat mai devreme pentru ca la momentul respectiv chinezii aveau neaparata nevoie de un virf.

Se aude insa ca Domocos s-ar fi razgindit intre timp si incearca disperat sa-l convinga pe Gigi Netoiu sa anuleze intelegerea cu Yu Nan Hongta. Varianta are putine sanse de succes pentru ca partea chineza ar fi dispusa, dupa unele surse, sa plateasca aproximativ 900.000 de dolari pentru transferul lui Domocos.

Pe lista celor vizati sa fie scosi in aceasta iarna la vinzare s-ar mai afla portarul Fane Preda si mijlocasii Ciprian Danciu si Daniel Rednic. De asemenea, prin Bucuresti se vorbeste ca antrenorul Victor Piturca ar fi interesat de aducerea fundasului Flavius Stoican in lotul echipei campioane, Steaua Bucuresti.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS