5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMaldini ar putea antrena selectionata din Paraguay

Maldini ar putea antrena selectionata din Paraguay

Tehnicianul italian Cesare Maldini a confirmat ca ar putea deveni antrenorul reprezentativei de fotbal a statului Paraguay la Cupa Mondiala din anul 2002, care se va desfasura in perioada 31 mai-30 iunie, in Coreea de Sud si Japonia.

„Am facut un pas important, poate chiar decisiv. Voi merge probabil in America de Sud dupa Craciun, pentru a semna contractul cu Federatia de Fotbal din Paraguay“, a spus Cesare Maldini. El a adaugat ca ar dori ca secundul sau sa fie Antonio Cabrini, fost component al selectionatei Italiei, campioana mondiala in anul 1982, care a fost recent demis de la conducerea tehnica a echipei din divizia a doua Crotone.

Un purtator de cuvint al forului fotbalistic din Paraguay nu a exclus posibilitatea ca Maldini sa semneze o intelegere pina la sirsitul acestui an. Cesare Maldini l-ar putea inlocui la conducerea tehnica a echipei nationale a Paraguayului pe Sergio Markarian, din Uruguay, demis dupa ultimele doua infringeri suferite de aceasta selectionata in preliminariile CM din 2002, zona America de Sud. La Cupa Mondiala din 2002, echipa statului Paraguay va face parte din Grupa B, alaturi de selectionatele Spaniei, Sloveniei si Africii de Sud.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS