12 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCristescu s-a inteles cu Steaua

Cristescu s-a inteles cu Steaua

Decis sa mearga in continuare pe mina fotbalistilor olteni, Victor Piturca a revenit in forta la ideea de a-l aduce in lotul sau pe Silvian Cristescu. Cel mai iubit jucator al Universitatii din deceniul trecut a acceptat sa discute ieri cu managerul general al Stelei posibilitatea de a trece in curtea echipei campioane. Surse din anturajul formatiei bucurestene au marturisit ca negocierile au decurs cordial si este de asteptat ca, probabil astazi, Silvian Cristescu sa devina stelist cu acte in regula.

Reamintim ca in turul acestui sezon, Cristescu a evoluat sub culorile echipei FC Extensiv, dupa ce s-a intors din Germania. Devenit imediat liderul divizionarei noastre B, Cristi a dezvaluit in mai multe rinduri ca l-ar tenta sa revina la o formatie de top din primul esalon, printre echipele care l-au ofertat in ultimul timp numarindu-se Steaua, FC National si Astra. Din pacate, cei de la Universitatea au evitat sa mai bata la usa lui Cristescu, desi acesta a recunoscut ca este atasat pe viata de culorile alb-albastre. Posibila plecare a lui Silvian de la FC Extensiv constituie o pierdere grea pentru Sorin Cirtu, mai ales ca echipa din Parcul „Romanescu“ tinteste promovarea in primul salon.

In alta ordine de idei, un alt fotbalist valoros crescut in Banie, internationalul Gabi Popescu, are mari sanse sa ajunga tot la Steaua. Piturca a afirmat in ultima vreme ca viseaza la o linie de mijloc intarita de cei doi craioveni, Cristescu si Popescu, dar nu se stie inca daca FC National va accepta sa-i acorde transferul lui Gabi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS