14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportVedetele Extensivului comenteaza turul

Vedetele Extensivului comenteaza turul

„Il capitano“ nu stie inca daca va pleca la Steaua

Seria a II-a a Diviziei B are lidera de toamna pe „Batrina Doamna“ a fotbalului romanesc, UTA. Cinci foste divizionare A stau in coasta aradenilor, in ordinea urmatoare: 2. FC Baia Mare; 3. Extensiv; 4. CSM Resita; 5. FC Bihor Oradea; 6. Gaz Metan Medias.

Toate aceste sase echipe au emis pretentii de promovare, desi opinam cu clasamentul in fata ca adevarata lupta se va da intre primele patru, dar orice surpriza este posibila. Daca la un moment dat, Extensiv parea ca nu are contracandidata – oltenii alcatuind, sub comanda ambitiosului antrenor Cirtu, o formatie echilibrata, valoroasa si cu citiva jucatori cu experienta din Divizia A – acum ei se afla la trei puncte in urma liderului, cu acelasi numar de puncte la „adevar“ ca si UTA. Doi fotbalisti cu vechi state in Divizia A si in strainatate – Cristescu si Neagoe – sint acum in vacanta, in Banie. Le-am adresat citeva intrebari privind acest sezon de toamna, incheiat cu citeva saptamini in urma.

– Cum a fost turul acestui campionat?

Cristescu: Bunicel. Eu am avut unele probleme deoarece n-am fost pregatit corespunzator. Asta-i aprecierea mea pentru evolutia in Divizia B.

Neagoe: Putea sa fie unul si mai bun. Adica speram ca Extensivul sa fie pe primul loc. Am si argumente: in opinia mea – si nu numai – noi avem cea mai buna echipa din B2. Avem insa returul la indemina.

– Ce va doriti pentru 2002?

Cristescu: Sa fiu sanatos si, in rest, ce o vrea Dumnezeu.

Neagoe: Toti sa fim sanatosi, inclusiv Bianca, fetita mea, care s-a nascut in urma cu o saptamina.

– Promoveaza Extensivul in Divizia A?

Cristescu: Acelasi raspuns: ce o vrea Dumnezeu, inclusiv promovarea Extensivului! Daca ramin la Extensiv? In urma cu vreo doua luni am avut o discutie de principiu cu antrenorul Victor Piturca in care „Piti“ si-a exprimat dorinta de a ma lua la Steaua. Inca nu stiu ce voi face, dar este posibil orice.

Neagoe: Daca ne este la indemina promovarea? Aoleu, da! Trebuie sa fim in Divizia A, toata lumea de la Extensiv se gindeste la revenirea pe prima scena fotbalistica.

– Unde va petreceti Sarbatorile de Iarna?

Cristescu: Unde-i mai bine decit acasa? Deci, raspuns corect: Craiova.

Neagoe: Nu cred ca o sa pot pleca pe undeva. Nu ma lasa Bianca si trebuie s-o ascult. Ea este acum „seful“ nostru!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS