14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportNanu este preferat si de Sturing

Nanu este preferat si de Sturing

La sfirsitul saptaminii trecute, olteanul Stefan Nanu a bifat cel de-al doisprezecelea meci ca titular sub culorile olandezilor de la Vitesse Arnhem. Echipa sa a jucat bine acasa, cu De Graafshcaap, cistigind cu 2-1. Nanu a fost din nou integralist, chiar daca, inainte de aceasta etapa, a schimbat antrenorul: „Cind Ronald Koeman a plecat la Ajax, conducerea clubului a ales ca pina la finalul acestei prime parti a campionatului de echipa sa se ocupe antrenorul secund. Acesta a fost primul meci sub conducerea lui Edward Sturing si este bine ca am cistigat. Ca si Koeman, Sturing ma apreciaza si m-a desemnat titular. Acum am jucat fundas dreapta si nu ma deranjeaza, chiar daca in Romania ma obisnuisem doar in zona stinga“

Intrebat cum se descurca celalalt international roman care evolueaza in Olanda, Cristi Chivu, Nanu a marturisit: „La doua zile dupa ce Koeman s-a dus la ei, Cristi m-a sunat si mi-a spus ca este incintat de antrenamentele acestuia. Mai mult, Koeman l-a indragit imediat si acum Chivu este capitan la Ajax“.

In alta ordine de idei, Stefan Nanu va veni acasa pe 24 decembrie. Pina atunci, Vitesse mai are de jucat cu Den Bosch (deplasare), Ajax (d) si Waalwijk (a). Pregatirea noului sezon care va debuta pe 27 ianuarie va incepe pe 3 ianuarie, iar Vitesse va efectua si o scurta perioada de pregatire centralizata in Portugalia.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS