Acasă Sport Diverse

Diverse

DOAR UN PUNCT PENALIZARE PENTRU RAPID / Comisia de Apel a Ligii Profesioniste de Fotbal a redus ieri de la cinci puncte la un punct penalizarea dictata clubului Rapid Bucuresti pentru parasirea terenului in meciul cu FC Brasov. Comisia a mentinut penalitatea de 100 de milioane de lei aplicata clubului Rapid, dar a redus suspendarea vicepresedintelui rapidist Constantin Zotta de la cinci la trei luni. Rapid revine astfel pe locul patru in clasament, cu 26 de puncte, iar Universitatea coboara pe pozitia a cincea, cu 23 de puncte.

(M.S.)

PANDURII / Printre fotbalistii care vor parasi echipa Pandurii in aceasta iarna se numara si cel mai bun dintre aparatorii echipei, Dan Amzucu. Acesta si-a exprimat dorinta de a juca la o echipa din prima liga a Rusiei, impresarul sau, Marcel Popescu, fiind deja in tratative avansate in acest sens.

(M.P.)

AJF DOLJ / Biroul Executiv al AJF Dolj s-a intrunit aseara ca sa valideze dosarele candidatilor la posturile de presedinte si vicepresedinte pentru alegerile care vor avea loc pe 8 decembrie. In cursa pentru functia de presedinte au ramas doar doi concurenti: Nicu Neagoe si Ion Velea. Daca vineri Velea l-a contestat pe Neagoe, acesta din urma l-a contestat si el ieri pe contracandidatul sau. Neagoe spune ca actele prezentate de Velea nu corespund cu realitatea, el nefiind presedinte la Leamna sau la Chimia. Sorin Patrascu si-a retras candidatura la presedintie, el urmind sa se lupte pentru postul de vicepresedinte, alaturi de Iulica Dobre, Valentin Dragan si Vasile Tenea.

(M.S.)

Exit mobile version