16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportJuventus solicita clementa pentru Trezeguet

Juventus solicita clementa pentru Trezeguet

Conducerea clubului Juventus Torino va face apel impotriva suspendarii pentru doua meciuri dictata de Comisia de disciplina a Federatiei Italiene de Fotbal (FIGC), impotriva jucatorului francez David Trezeguet. „Este o nedreptate. In acest caz, vom face de urgenta apel“, a spus vicepresedintele clubului din Torino, Roberto Bettega.

Fotbalistul gruparii torineze a fost sanctionat pentru un incident produs in minutul 42 al meciului dintre echipele Lazio Roma si Juventus Torino, scor 1-0, disputat simbata, in etapa a 12-a a campionatului italian. Trezeguet l-a lovit cu capul pe jucatorul echipei din Roma, Simone Inzaghi, in timp ce jocul era intrerupt, pentru executarea unei lovituri libere directe acordate formatiei gazda. Arbitrul central al partidei, Pierluigi Collina, nu a observat gestul lui Trezeguet, care a fost insa inregistrat de camerele de televiziune aflate la fata locului. Fotbalistul francez primise, inainte de producerea acestui incident, un cartonas galben pentru ca a deviat balonul cu mina.

Comisia de disciplina a FIGC a decis sa-l suspende pe Trezeguet dupa ce a vizionat transmisiunea meciului respectiv, realizata de televiziunea publica italiana, RAI.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS