3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCalin - aminat de LPF pentru a treia oara!

Calin – aminat de LPF pentru a treia oara!

Alb-albastrii si-au continuat ieri pregatirile in Lunca Jiului, in program de cantonament. Nici o noutate in privinta lotului, doar problemele de sanatate cunoscute. Acum, in apropierea vacantei de iarna, e si sezonul zvonurilor. Pleaca Domocos si Naicu? Vine Niculescu (fratele lui Claudiu)?

Pina una-alta, Augustin Calin este suparat pentru modul cum se trateaza de catre Liga Profesionista de Fotbal si conducerea clubului cazul sau, dar refuza sa ofere detalii presei: „Doua motive ma determina sa nu dialoghez, acum, cu mass-media. Sintem in „silenzio stampa“ si cazul meu inca nu s-a solutionat la LPF, astfel incit nu pot face, deocamdata, comentarii.“ Reamintim, Calin si-a depus la LPF, la sfirsitul lunii octombrie, un memoriu prin care a reclamat faptul ca nu si-a primit banii din contract inca din primavara acestui an (aprilie – aproximativ 20.000 USD). Oficialii olteni pretind insa ca jucatorului i s-ar fi achitat toate drepturile banesti „conform clauzelor din contract, act semnat si, deci, insusit de jucator“.

Se pare ca Gusti are o clauza conform careia urma sa intre in posesia sumei pe care a reclamat-o intr-un anumit numar de jocuri oficiale. Accidentindu-se pe teren, Calin, logic, a evoluat intr-un numar de partide necorespunzator clauzei, si aceasta situatie a dus la litigiu. De cind s-a adresat LPF, Comisia Juridica a analizat de trei ori memoriul prin care Calin a cerut sa devina liber de contract. La insistentele conducerii clubului, cazul a fost aminat pentru saptamina viitoare (4 decembrie).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS