13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTrupa lui Cirtu asteapta vacanta

Trupa lui Cirtu asteapta vacanta

Craiovenii ii vor intilni vineri pe cei de la Gilortul Tirgu Carbunesti

Divizionara B din Parcul „Romanescu“ va disputa astazi, de la ora 14.00, un meci de verificare in compania formatiei Severnav Turnu Severin. Partida se va disputa pe stadionul „Constructorul“ din Lunca Jiului, pentru a fi protejat astfel gazonul arenei unde isi disputa meciurile din campionat echipa antrenata de Sorin Cirtu.

Initial, oltenii ar fi trebuit sa joace cu Steaua, la Bucuresti, insa meciul a fost anulat deoarece tehnicianul gruparii din Ghencea, Victor Piturca, a schimbat programul de pregatire din aceasta saptamina al echipei sale. Urmatorul amical al Extensivului se va disputa vineri in compania celor de la Gilortul Tirgu Carbunesti, la ora 12.00, pe stadionul din Lunca Jiului. In urma cu doua zile, se stabilise ca Extensiv sa joace vineri cu Petrolul Dragasani, insa, din motive obiective, s-a renuntat la intilnirea cu echipa vilceana.

Dupa meciul cu Gilortul, fotbalistii olteni vor intra in vacanta pina pe 7 ianuarie 2002, cind vor demara pregatirile pentru noul sezon competitional. Tehnicianul Extensivului intentioneaza sa-si duca elevii intr-un stagiu de pregatire montana. Prima parte a cantonamentului de iarna, care va dura sapte zile, se va desfasura probabil la Poiana Brasov. Apoi, lotul craiovean se va deplasa pentru o saptamina intr-o alta statiune montana, cel mai probabil aceasta fiind Baile Herculane. La munte, fotbalistii olteni vor disputa si primele jocuri de verificare din noul an, cu adversari din zona. Conducatorii clubului din Parcul „Romanescu“ incearca sa perfecteze pentru luna februarie a anului viitor un turneu de 12 zile in strainatate, probabil in Grecia sau in Cipru. In privinta achizitiilor, gruparea olteana intentioneaza sa legitimeze in aceasta iarna citiva jucatori. Nu va fi vorba despre nume consacrate, ci despre fotbalisti tineri si de perspectiva care sa creasca in valoare linga actualii componenti ai Extensivului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS