10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportO gura de oxigen in Valea Rosie

O gura de oxigen in Valea Rosie

In ultima etapa a turului Diviziei C, UFC Electro a obtinut simbata, pe propriul teren, o victorie extrem de importanta in fata echipei Dacia Pitesti, care i-a permis formatiei craiovene sa se indeparteze putin de zona „nisipurilor miscatoare“. Acest succes este cu atit mai laudabil cu cit antrenorul Florin Cioroianu nu a putut utiliza in partida de simbata cinci dintre titularii sai: Vilsan, Vilau (accidentati), Voicu, Zaharia II (suspendati) si Minoiu (exclus din lot).

Fotbalistii pitesteni au abordat meciul din Valea Rosie convinsi ca victoria nu le poate scapa. S-au lovit insa de o echipa bine asezata in teren si foarte motivata, care a facut pe parcursul acestei partide o mare risipa de energie.

Pina in minutul 41, cind Zaharia I a adus-o pe Electro in avantaj, transformind un penalti acordat ca urmare a unui fault in careu comis de Mocanu asupra lui V. Oprea, nu am notat decit doua situatii de gol, care au fost irosite de V. Oprea (’11), respectiv F. Speriatu (’31). Oaspetii au revenit de la cabine hotariti sa intoarca rezultatul in favoarea lor, insa nu au putut strapunge blocul defensiv craiovean. In minutul 64, Dacia a ramas in zece jucatori, Mocanu fiind eliminat, iar citeva secunde mai tirziu pitestenii au primit lovitura de gratie, Sandu sutind senzational de la 25 de metri in vinclul portii lui Bratu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS