14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportMoldovenii vin cu ginduri vrajmase

Moldovenii vin cu ginduri vrajmase

• Actionarul Universitatii, Gigi Netoiu, a sosit ieri in Banie • Oaspetii nu prea ar pierde la Craiova, dar se tem mai mult de Rapid, care le vine pe cap in ultima etapa • Oltenii au, de ieri, autocar nou

In primele etape ale turului actual, Otelul Galati parea o formatie de top din provincie, asa cum a fost si in trecut. Dupa o victorie impotriva lui Dinamo (2-1) si dupa un categoric 3-0 administrat „europenei“ FC Brasov (in etapa a 11-a), otelarii au inceput sa-si deceptioneze suporterii: au pierdut la Bacau, iar in ultima runda au cedat, surprinzator, acasa puncte in fata Ceahlaului (0-0). Si astfel, dintr-o trupa tenace, elevii lui Rosca au inceput sa treaca la evolutiile sterse, care i-au privat de citeva puncte importante, ajungind acum la -4 in clasamentul „adevarului“ (locul 10).

Cu gindul la imbunatatirea „adevarului“ si la restantele financiare, fotbalistii galateni vin astazi in Banie sa nu piarda. Ei au intentionat sa evolueze pe „Ion Oblemenco“ cu banderole albe pe mina (din cauza restantelor financiare), dar au fost convinsi sa renunte deocamdata la actiunile de protest.

In ceea ce-i priveste pe olteni, avem o singura opinie exprimata de presedintele Viorel Ilinca, antrenorii si jucatorii refuzind in continuare sa converseze cu presa: „Meciul cu Otelul Galati este destul de dificil in conditiile in care situatia actuala din clasament a Otelului este destul de grea. Dupa rezultatul de 0-0 de acasa cu Ceahlaul, ei au -4 «la adevar», iar in ultima etapa le vine acasa Rapidul. In aceste conditii, am convingerea ca Otelul isi va vinde foarte scump pielea pe «Ion Oblemenco». Asa cum v-am spus si inaintea meciului cu FCM Bacau, cred in jucatorii Universitatii. Echipa este, trebuie sa recunoastem, in crestere de forma. Stam bine si cu rezultatele recente, pentru ca in ultimele trei etape am contabilizat sapte puncte. Cu aceste argumente, cu un moral deosebit, sper ca miine (astazi – n.r.) sa nu avem probleme si Universitatea sa cistige. Dar, repet, presupun ca Otelul va oferi o replica dirza“.

Oltenii s-au pregatit pentru partida de astazi in fortareata din Lunca Jiului, Florin Marin chemindu-i in cantonament inca de miercuri. Absenti sint Danciu (suspendat pentru cumul de galbene) si, in continuare, Iacob si C. Dinu.

La clubul Universitatea a ajuns ieri autocarul nou, Mercedes 350 (pentru care s-au platit aproximativ 250.000 USD), dar si actionarul Gigi Netoiu, care va urmari astazi meciul de pe „Ion Oblemenco“. Dupa toate probabilitatile, Gigi Netoiu va asista si la meciul lui UFC Electro, grupare pe care este posibil sa o cedeze altor actionari. Altfel, datoria de aproximativ 25 de milioane de lei catre Grupul de Pompieri Dolj a fost achitata ieri-dimineata.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS