21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

Final dificil

In ultima etapa a Diviziei C, UFC Electro va intilni astazi, de la ora 11.00, pe stadionul din Valea Rosie, pe Dacia Pitesti. In acest meci, formatia craioveana nu are decit varianta victoriei, pasivul de la „adevar“ (-5) nepermitindu-i sa faca pasi gresiti pe teren propriu.

Tehnicianul gruparii oltene, Florin Cioroianu, nu va putea alinia cea mai buna formula de echipa in partida de astazi, nu mai putin de cinci titulari fiind indisponibili. In meciul din runda trecuta, de la Dragasani, Vilsan si Vilau s-au accidentat si nu au fost recuperati pina in prezent, Zaharia II si Voicu au primit cartonase si sint suspendati, iar fundasul Ionut Minoiu a fost exclus zilele trecute din lot. In aceste conditii, Florin Cioroianu a consemnat ieri in cantonamentul din Lunca Jiului numai 15 jucatori, doi dintre acestia provenind de la echipa de juniori a clubului din Valea Rosie.

Tinind cont de toate aceste probleme de efectiv, Cioroianu ar putea utiliza astazi urmatoarea formatie: Rizan – Dina, Sandu, D. Popescu, Rotaru, Mihalache – Zaharia I, Musat, V. Oprea – Fl. Serban, Dumitrica.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS