12 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportDoru si Nelu Mihut - fata in fata

Doru si Nelu Mihut – fata in fata

Etapa a 13-a a campionatului judetean programeaza la sfirsitul acestei saptamini un interesant derbi in care se vor intilni ocupantele locurilor unu si doi in clasament, dar si doua foste glorii ale fotbalului gorjean. Este vorba de echipele Rostramo Tirgu Jiu si Mecanica Motru, precum si de antrenorii jucatori ai acestora, fratii Doru si Nelu Mihut.

Lupta de pe terenul „Rostramo“ se anunta a fi deosebit de dura, ambele echipe disputindu-si primul loc in clasament si promovarea in Divizia C. Fiind vorba de cel mai important meci al campionatului, Colegiul de Arbitri din cadrul Asociatiei Judetene de Fotbal a delegat pentru aceasta intilnire cei trei arbitri divizionari pe care Gorjul ii are la aceasta ora. Este vorba de Mihai Prunariu, care va conduce la centru acest meci, si de tusierii Marius Zgovancu si Daniel Baloi. Observator din partea AJF a fost desemnat antrenorul Mihai Stelescu, iar observator de arbitri va fi chiar presedintele AJF Gorj, profesorul Ion Corlan.

Celelalte meciuri din cadrul etapei a 13-a a Divziei D se vor juca dupa urmatorul program: Gaz Etan Turburea – Energia Turceni, Energetica Tismana – Minerul Motru II, Jiul MVM Dragutesti – Avintul Baia de Fier, Minerul Rovinari – Recolta Balesti, Bistrita Telesti – Paringul Sadu, Juventus Press Tirgu Jiu – Progresul Tirgu Jiu si Inter Stanesti – Minerul Urdari.

Inaintea acestei etape, pe primul loc in clasamentul Diviziei D gorjene se afla echipa pregatita de Doru Mihut, Rostramo, cu 33 de puncte, urmata la un punct diferenta de formatia antrenata de fratele acestuia Nelu Mihut. Locul trei este ocupat in continuare de Jiul Dragutesti, o formatie cu o evolutie surprinzatoare, mai ales prin prisma faptului ca a fost inscrisa in urma cu un an in campionat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS