17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportChivu a ramas acasa

Chivu a ramas acasa

Ocupanta ultimei pozitii a podiumului seriei a patra a Diviziei C, Pan Group Armata, va juca astazi, in deplasare, in compania formatiei Municipal Rosiori. Craiovenii au plecat in aceasta dimineata spre locul disputei, hotariti sa incheie turul campionatului cu inca o victorie.

Din pacate, conducerea tehnica a gruparii din Valea Fetii nu poate folosi la Rosiori cel mai bun „unsprezece“. Atacantii Chivu, care este golgheterul echipei, si Geanta sint accidentati, iar fundasul Trinculescu este suspendat. In aceste conditii, antrenorii Jean Georgescu si Florin Oprea vor folosi probabil urmatoarea distributie: Irimin – Dinu, Tanasie, Ghita – Grigore, Surcel, Pantelimon, Stanculescu, Raicea – Burghiu, Velica.

Jucatorii echipei oltene nu vor intra in vacanta dupa meciul din ultima etapa a sezonului, ci vor continua sa se pregateasca pina pe 20 decembrie, daca vremea va permite. Tehnicienii craioveni vor conduce in aceasta perioada trei antrenamente saptaminal. Chivu si compania isi vor relua pregatirile pentru noul sezon competitional in jurul datei de 15 ianuarie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS