16.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMeci dificil pentru Pandurii

Meci dificil pentru Pandurii

Tehnicianul oltean spera ca jucatorii sai sa materializeze ocaziile pe care le vor avea

Pandurii – Gaz Metan Medias

• Stadion „Municipal“, simbata, ora 11.00.

• Formatii probabile:

Pandurii: Hirsu – Amzucu, Cioara, R. Radoi – Cl. Stoica, E. Dica, Nicolaescu, Arcanu, Trofin – A. Popescu, I. Stefan. Antrenor : E. Sandoi.

Gaz Metan: P. Rus – Nicolau, Somfalean, C. Andrei – Boroncoi, Pogacean, Cl. Moldovan, V. Stoica, Ciurar – M. Stanciu, F. Popescu. Antrenor: S. Dumitrescu.

• Vor arbitra: O. Trandu – D. Birgoanu, I. Cojocaru.

Pandurii Tirgu Jiu vor sustine astazi ultimul meci oficial din acest an in fata propriilor suporteri. Echipa gorjeana va juca in aceasta ultima etapa a turului cu fosta divizionara A Gaz Metan Medias, formatie aflata in acest moment pe locul sapte in clasamentul seriei a doua a Diviziei B. In prezent, echipa pregatita de Emil Sandoi ocupa locul opt, cu 20 de puncte, la egalitate cu oaspetii de astazi, care insa stau mult mai bine la adevar si la golaveraj.

Meciul de astazi este considerat destul de greu de fotbalistii lui Emil Sandoi. Antrenorul nu se confrunta cu probleme de lot, Nicola fiind refacut dupa accidentarea din meciul cu Olimpia Satu Mare: „Nu avem indisponibilitati, doar o mica problema cu Nicola, care speram sa se rezolve pina la ora meciului ca sa putem alege «unsprezecele» ideal. Ca lot sintem bine si asteptam increzatori meciul cu Gaz Metan pentru ca, daca vom evolua asa cum am facut-o in ultima partida, nu cred ca vom pierde. E adevarat ca ne asteapta un meci destul de greu pentru ca, daca ne gindim bine, Gaz Metan Medias este totusi o echipa de Divizia A. O echipa cit se poate de buna, cu un antrenor pe care eu l-am cunoscut cind am fost jucator la FC Arges, un antrenor care stie foarte bine sa isi puna echipa in teren, care joaca arma contraatacului si o face destul de bine. Va trebui deci sa fim foarte atenti la acest joc iar, in rest, sa dea Dumnezeu ca ocaziile pe care le avem sa le si materializam.“

In aceasta saptamina au revenit la echipa „mare“ si doi dintre jucatorii exilati la juniori. Amzucu si Zaharia si-au reluat deja antrenamentele alaturi de ceilalti colegi cu care au fost in cantonament la hotelul Gorj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS