12 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSportivii de la Pandurii merg la finale

Sportivii de la Pandurii merg la finale

Dupa disputarea ultimei etape a calificarilor pentru turneul final al Campionatelor Nationale de lupte pentru echipe de cadeti, luptatorii de la Clubul Sportiv Pandurii au reusit calificarea in finala. Conform regulamentului competitiei, in faza finala vor evolua doar primele trei clasate din cele doua serii in care au fost impartite cluburile participante. Echipa CS Pandurii Tirgu Jiu a evoluat in seria de vest si a reusit calificarea ocupind locul doi in clasamentul intocmit dupa cele patru etape de calificare. Ultima etapa s-a disputat recent la Bucuresti, organizator fiind clubul Steaua.

Luptatorii pregatiti de antrenorii Gheorghe Gorjanu si Alexandru Motorga au ocupat in clasamentul final locul doi dupa turnelul bucurestean. Printre cei care si-au adus contributia la aceasta performanta se numara Madalin Gorjanu si Bogdan Dodenci, care au ocupat primul loc la categoriile 63 kg si 100 kg.

Alti cinci luptatori cadeti (Robert Miuti, Costel Balota, Adrian Stoica, Lucian Salcianu si Gabriel Serbanica) au reusit sa se claseze pe locurile doi si trei.

In seria de vest, pe prima pozitie s-au situat luptatorii de la AS Constructorul Hunedoara, iar pe locul al treilea a coborit CSS Zalau, echipa CS Pandurii urcind un loc in clasamentul final. Din seria de est vor participa la turneul final echipele Dinamo Brasov, CSS Constanta si CSM Calarasi. Finala Campionatelor Nationale de lupte pentru echipe de cadeti urmeaza sa se desfasoare la Tirgu Jiu in perioada 23-25 noiembrie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS