17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportPlesan a inchis tabela

Plesan a inchis tabela

Reprezentativa de juniori sub 18 ani a Romaniei a invins ieri, cu scorul de 2-0 (0-0), selectionata similara a Israelului, intr-o partida disputata pe stadionul „Dinamo“, in cadrul preliminariilor Campionatului European.

Golurile echipei Romaniei au fost marcate de Roszel ’65 si Plesan ’75, ultimul fiind component al formatiei Universitatea Craiova. Alaturi de el, in Nationala de juniori au evoluat inca trei olteni: Murgan, Velcovici (Extensiv) si Stancu (Rocar). Antrenorul reprezentativei de juniori a Romaniei, Lita Dumitru, a folosit urmatoarea echipa: Hutan – Tamas, Lipa, Stancu – Borza (’81, Ghita), Murgan (’46, Surdu), Marginean, Zicu, Velcovici – Ianu (’56, Plesan), Roszel.

Formatia Romaniei ocupa, in prezent, primul loc in grupa, cu noua puncte acumulate in cinci jocuri, urmata de Belgia, cu sapte puncte in cinci jocuri, si de Israel si Iugoslavia, cu cite patru puncte in patru jocuri. Lita Dumitru a spus ca este multumit de rezultatul cu care s-a incheiat meciul, dar nu si de jocul prestat de jucatorii romani in prima repriza a acestei intilniri. „Mai avem un meci in Belgia, unde este suficient un rezultat de egalitate. Sper sa-l obtinem, deoarece jucam mai bine in deplasare“, a precizat antrenorul roman. Programul meciurilor care au mai ramas de disputat este urmatorul: Iugoslavia – Israel si Belgia – Romania, ambele pe data de 21 noiembrie, si Israel – Iugoslavia, in luna decembrie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS