9.5 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportAdversar diferit, acelasi obiectiv

Adversar diferit, acelasi obiectiv

• Oltenii vor sa cistige partida cu FC Bihor pentru a se mentine in lupta pentru promovare • Vancea este refacut si va efectua deplasarea

Divizionara B din Parcul „Romanescu“ va pleca astazi, dupa antrenamentul de dimineata, la Timisoara, unde va innopta in aceasta seara. Oltenii isi vor continua miine drumul spre statiunea Baile Felix, unde isi vor stabili „cartierul general“ inaintea meciului cu FC Bihor.

Accidentat in partida cu CSM Resita, mijlocasul Robert Vancea este refacut si va putea fi utilizat in partida de simbata. De altfel, Vancea a evoluat ieri pe toata durata jocului-scoala desfasurat pe stadionul din Lunca Jiului, acolo unde Sorin Cirtu a programat o sedinta de pregatire. Mici probleme medicale acuza fundasul Panc (contuzie) si atacantul Buca (indigestie alimentara), insa acestia vor fi apti de joc pentru intilnirea cu Iosif Rotariu si compania. Rotariu a jucat o perioada la gruparea din Parcul „Romanescu“, insa ulterior s-a retras in orasul natal. Din acest sezon apara culorile clubului din Oradea, unde a fost, timp de citeva etape, si antrenor principal.

Petrisor Sima, accidentat grav in urma cu citeva saptamini – entorsa de genunchi cu smulgere de ligamente -, are piciorul imobilizat si va incepe recuperea peste trei saptamini. Revenirea sa pe gazon nu va fi posibila inainte de startul returului actualului campionat.

Meciul de simbata de la Oradea va fi arbitrat de o brigada alcatuita din Alexandru Bajan (Videle), Daniel Nasturescu si Aurel Alexandrescu (ambii din Bucuresti). Obiectivul oltenilor in partida cu FC Bihor, din cadrul ultimei etape a turului, este obtinerea victoriei pentru a se mentine in lupta pentru promovare. Fotbalistii olteni erau ieri optimisti in privinta obtinerii unui rezultat favorabil simbata. Oradenii ocupa pozitia a patra in clasament, insa, deocamdata, nu pot emite pretentii la promovare, diferenta fata de ultima echipa clasata pe podium, FC Baia Mare, fiind de sase puncte.

Dupa runda de simbata, fotbalistii echipelor divizionare B nu vor intra in vacanta, Federatia programind disputarea a inca doua etape din retur, pe 24 noiembrie si 1 decembrie. FC Extensiv va juca astfel in compania echipelor Politehnica Timisoara (acasa) si Industria Sirmei Cimpia Turzii (deplasare).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS