10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSperante pentru 2002

Sperante pentru 2002

U Petrolul Craiova a incheiat sezonul anului 2001 pe primul loc in seria C a diviziei A, fara nici o infringere. Dupa doua saptamini de vacanta, elevii antrenorilor Paul Stuparu si Sebastian Dobeanu isi vor relua antrenamentele luni, 26 noiembrie. Va urma o alta vacanta prilejuita de Sarbatorile de iarna si apoi pregatirile pentru partea a doua a campionatului si a barajului. Primul meci al anului viitor este programat in 9 martie, iar ultima etapa, in 18 mai. Turneul de baraj este stabilit in perioada 31 mai – 2 iunie, la turneu participind toate cele patru echipe cistigatoare din cele patru serii geografice.

La terminarea sezonului 2001, cei patru lideri din seriile A, B, C si D sint: HC Sighisoara, Ambro Suceava, U Petrolul Craiova si HC Turnu Severin. Ce va fi in 2002?

In primul rind, in echipa isi va relua locul de titular experimentatul jucator Mincu. N-ar fi exclus si o completare de lot cu inca trei jucatori aflati in vizorul antrenorilor olteni, dar a caror legitimare depinde de bani. Si nu intram in amanunte pentru ca problema financiara, ca peste tot, este una critica.

Un alt element hotaritor este acela al Salii Sporturilor din Valea Vlaicii. „Ar fi ceva extraordinar sa ne antrenam si sa jucam numai in Craiova!“, spun antrenorii olteni, increzatori in realizarea obiectivului acestui campionat: repromovarea in Liga Nationala.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS