5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

Fara Vancea

Mijlocasul oltean, care este accidentat, a devenit miercuri noapte tatic

Lupta pentru promovare in seria secunda a Diviziei B ramine in continuare deschisa, dupa ce UTA a fost invinsa miercuri de Apulum Alba Iulia, intr-un meci restanta din cadrul etapei a opta. Apulum, adversara de miine a Extensivului, a invins cu scorul de 2-1, aradenii irosind astfel posibilitatea de a se distanta la sase puncte in fata oltenilor. „Orice infringere a adversarelor cu care ne batem pentru promovare, FC Baia Mare sau UTA, nu poate decit sa ne bucure. Avem un obiectiv, asa ca trebuie sa profitam de orice esec al contracandidatelor noastre“, a spus antrenorul Sorin Cirtu. Aradenii vor juca miine la Medias, acolo unde oaspetii pleaca de obicei invinsi, iar FC Baia Mare va avea un meci greu la Cimpia Turzii. In cazul in care ambele formatii vor pierde, Extensiv ar putea reveni pe prima pozitie a clasamentului.

Desi initial se stabilise ca formatia din Parcul „Romanescu“ sa intre de ieri in cantonament, acest lucru se va intimpla abia astazi. Aceasta masura a fost luata pentru ca jucatorii sa beneficieze de o zi in plus in care sa stea acasa, dupa obositoarele intilniri din ultima perioada.

Singurul jucator cu probleme este mijlocasul Robert Vancea care probabil nu va intra in cantonament, el fiind accidentat dupa partida de la Resita. „Vancione“ a devenit tatic miercuri noapte, sotia sa nascind o fetita, la o maternitate din Bucuresti.

Conducerea tehnica olteana il are la dispozitie si pe mijlocasul Madalin Murgan, care va pleca luni la lotul national de juniori sub 18 ani. Celalalt jucator al Extensivului convocat la lotul national, Velcovici, se pregateste deja sub comanda antrenorului Lita Dumitru.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS