6.7 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportInchisi in Lunca Jiului

Inchisi in Lunca Jiului

Reamintim, de marti – cind au fost reluate pregatirile dupa meciul cu Astra Ploiesti -, oltenii se afla in cantonament pina simbata, „cartierul general“ al lor fiind complexul din Lunca Jiului. Se zvoneste ca si saptamina viitoare – probabil tot de marti – elevii antrenorului-manager Florin Marin vor dormi tot in Lunca Jiului, in vederea pregatirii in liniste a meciului dificil cu FCM Bacau.

Antrenorul Mircea Rednic a spus transant: „Vrem trei puncte din meciul de pe Ion Olemenco“. Un apropiat al oltenilor incerca sa-mi explice justetea acestui cantonament din Lunca Jiului din perioada de intrerupere a campionatului: „Alte echipe efectueaza stagii de pregatire la munte sau in alte parti, deci cantonamentul este binevenit. Si, de fapt, chiar si jucatorii au considerat acest cantonament necesar“.

Victoras Iacob efectueaza un program special dupa operatia din Belgia sub supravegherea medicului Liviu Batineanu. Dupa toate probabilitatile, Iacob va fi apt de joc abia in retur. Indisponibil este in continuare Cezar Dinu, dar el face insa antrenamente alaturi de coechipieri. Ieri au fost efectuate doua sedinte de pregatire in fortareata din Lunca Jiului. Astazi, dupa cum se pare, conferinta de presa va fi doar la U Pro Volei, fotbalul „tace“ in continuare…

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS