10.1 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportHaos in Valea Rosie

Haos in Valea Rosie

La UFC Electro, club pastorit de Gigi Netoiu, care detine 80 la suta dintre active, domneste haosul. Joia trecuta, fotbalistii divizionarei C din Valea Rosie au refuzat sa intre in cantonamentul premergator partidei cu Rulmentul Alexandria, iar a doua zi au anuntat ca nu se vor prezenta la nici un meci pina nu isi vor incasa drepturile financiare restante de citeva luni. In acelasi timp, presedintele Petre Deselnicu si antrenorul Florin Cioroianu au hotarit sa nu vina la partida cu Rulmentul, invocind lipsa conditiilor optime de pregatire. Pai, cum ar fi putut intra in vestiar cei doi oameni de fotbal ca sa-si mobilizeze jucatorii, cind acestia n-au mai vazut culoarea banilor de citeva luni bune si nu pot efectua antrenamente tari de teama sa nu lesine din cauza lipsei unei alimentatii adecvate?

Cu toate ca stia situatia materiala precara a jucatorilor, vicepresedintele Francisc Abraham a incercat sa-i convinga sa se prezinte la meciul cu Alexandria, apelind chiar si la ajutorul prefectului. Satui pina in git de promisiuni, fotbalistii olteni au spus ca nu mai fac compromisuri, sustinind ca vor participa la programul de pregatire, dar ca vor intra pe teren doar in momentul in care isi vor primi banii. Din pacate, jucatorii nu si-au ales bine momentul revoltei, ei hotarindu-se sa puna piciorul in prag cu doua zile inaintea partidei de pe teren propriu cu Alexandria, in loc sa faca acest lucru la inceputul saptaminii, pentru a le da timp diriguitorilor clubului sa rezolve situatia.

In cele din urma, partida cu Alexandria s-a jucat, insa Electro a aliniat o echipa alcatuita in cea mai mare parte din juniori, titularii vizionind intilnirea din tribuna. Aceasta formatie incropita la repezeala a fost condusa de pe banca tehnica de cuplul Ionel Luta – Mitus Stanciu, iar dintre conducatori a fost vazut doar vicepresedintele Abraham, insotit de „umbra“ sa, Ion Ciocan.

Incercind sa aflam ce se mai intimpla in Valea Rosie, l-am contactat ieri pe Francisc Abraham: „Nu stiu daca pina in prezent s-a luat vreo masura, pentru ca nu m-a anuntat nimeni nimic. Pentru alte informatii adresati-va presedintelui Deselnicu, poate stie el ceva! Daca pina joi nu se rezolva situatia la aceasta echipa, eu voi pleca. In primul rind trebuie sa se stabileasca a cui este aceasta echipa si apoi sa fie platiti jucatorii.“

Bineinteles ca nu punem prea mare baza pe declaratia vicelui oltean, pentru ca in ultima vreme a spus de nenumarate ori ca demisioneaza de la club, insa de plecat au plecat altii. La ora 15.00, cind jucatorii s-au adunat in Valea Rosie pentru antrenament, l-am sunat din nou pe vicepresedintele Francisc Abraham. Acesta a spus: „M-am hotarit: ma retrag la sfirsitul acestui tur de campionat. Daca pina atunci mi se vor da sarcini pentru echipa, le voi rezolva daca pot, daca nu, sa ma considere plecat de la Electro. Am spus de mai multe ori ca plec, dar acum chiar ca o voi face“.

La initiativa presedintelui Universitatii, Viorel Ilinca, presedintele gruparii din Valea Rosie, Petre Deselnicu, impreuna cu antrenorul Florin Cioroianu s-au intilnit aseara cu jucatorii pentru a le afla revendicarile. Cerintele fotbalistilor de la UFC Electro vor fi comunicate astazi presedintelui Ilinca, urmind ca pina joi Gigi Netoiu sa ia o hotarire in ceea ce priveste detensionarea situatiei de la clubul din Valea Rosie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS