10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCampionii s-au calificat greu

Campionii s-au calificat greu

CSM Resita – Steaua 1-2

• Stadion „Extensiv“, spectatori: 5.000.

• Au marcat: Ciocoi 13 (p) / M. Radoi ’20, Raducanu ’88.

CSM Resita: Agachi – R. Miclea, Caprariu, Ibric – D. Miclea, Doana (’80, Piturnea), Nica, Dianu (’69, Szijj), Ciocoi – Oprita, Persa. Antrenor: D. Marcu.

Steaua: M. Tudor – Baciu, B. Nicolae (’27, Fl. Dumitru), M. Radoi – D. Balan, Paraschiv (’75, P. Stoica), Falemi, Vintila, Bordeanu – Al. Piturca (’46, Raducanu), Neaga. Antrenor: V. Piturca.

• Au arbitrat: C. Balaj – Z. Szekely, D. Marchis. Observator: N. Grigorescu.

• Filmul golurilor: min. 13, 1-0: B. Nicolae l-a faultat pe D. Miclea in careu si penaltiul a fost transformat de Ciocoi; min. 20, 1-1: M. Radoi a executat impecabil o lovitura libera din marginea careului; min. 88, 1-2: apararea Resitei a gafat la o centrare a lui P. Stoica si Raducanu a marcat pe sub portar.

Oltenii au venit pe „Extensiv Parc“ sa vada la lucru echipa campioana, dar au cam tinut cu Resita. Mai mult, se vorbea ca marti seara citiva suporteri ai Universitatii au vizitat hotelul „Bavaria“, unde a fost cazata Steaua, pentru a se rafui cu citiva jucatori olteni.

Pe teren, disputa a fost echilibrata, resitenii profitind de faptul ca Piturca a inceput meciul cu o formula inedita, preferind sa-si menajeze citiva titulari. Pe parcurs, vazind ca replica divizionarei B era destul de consistenta, antrenorul echipei campioane a apelat la „artileria grea“, Florentin Dumitru, Raducanu si P. Stoica fiind trimisi, rind pe rind, pe gazon.

Chiar si asa, parca din inertie, resitenii nu au dat inapoi, au creat multe probleme apararii conduse de Baciu si Radoi, dar au sfirsit invinsi dupa o mare gafa a aparatorilor. La un moment dat, Mirel Radoi a avut un scurt conflict cu galeria olteana, dar lucrurile s-au linistit la interventia energica a fortelor de ordine.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS