17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportSandoi a pus mina pe par

Sandoi a pus mina pe par

Amzucu, Ispas si Zaharia au fost trimisi la juniori

Dupa o evolutie slaba in meciurile de acasa si dupa ce Pandurii a cistigat destul de greu meciul cu „Poli“ Timisoara, un jurnalist gorjean ii recomanda lui Emil Sandoi sa lase la o parte bunul-simt care il caracterizeaza si sa puna mina pe par. Desi nici la meciul precedent n-au stralucit, jucatorii de la Pandurii au reusit totusi o victorie cu 2-0. Tehnicianul craiovean a incercat atunci sa scuze evolutia slaba a echipei prin lipsa de omogenitate a primului „unsprezece“ care s-a schimbat de la un meci la altul din cauza deselor accidentari si a unor suspendari. Simbata trecuta, la meciul de la Cimpia Turzii, cind a avut intregul lot la dispozitie, Sandoi nu a mai cautat scuze, ci cauze. La primul antrenament dupa aceasta umilitoare infringere, programat luni, intreaga echipa a fost convocata la o discutie pe marginea evolutiei din acest meci, fiind vizionata si inregistrarea video a partidei.

Pentru greselile din acest meci si pentru evolutia lor penibila, antrenorul principal a luat masura de a-i trimite sa se pregateasca cu echipa de juniori pe Amzucu, Ispas si Zaharia: „Au avut o evolutie lamentabila. Ma asteptam la mai mult din partea unor jucatori cu state vechi in Divizia B. Vor ramine acolo pina cind voi hotari eu sa revina pe teren. Nu este posibil ca intr-un singur meci sa primeasca tot atitea goluri cite au primit in ultimele noua etape de cind am venit eu la echipa“, a spus Emil Sandoi.

Inaintea partidei de la Cimpia Turzii, Pandurii era, conform statisticilor, echipa cu cea mai buna aparare din cele doua serii ale Diviziei B. In 11 etape din acest sezon, echipa lui Sandoi nu primise decit sase goluri, performanta neegalata de nici o alta formatie. E adevarat ca si in privinta atacului, Pandurii era la un pas de a stabili un „record“, negativ insa, avind printre cele mai putine reusite din seria a doua. Din acest punct de vedere, formatia gorjeana era considerata „echipa pacii“ pentru ca nu obtinuse decit o victorie pe teren propriu dupa zece etape, in celelalte meciuri inregistrind doar rezultate de egalitate. In schimb, Pandurii a avut o evolutie mult mai buna la meciurile din deplasare, unde, cel putin pina in etapa a 12-a, nu a suferit vreo infringere la o diferenta mai mare de un gol. Apararea aceasta de fier, care nu primise decit sase goluri in 11 etape, a fost facuta KO la meciul de la Cimpia Turzii, cind a luat nu mai putin de patru goluri. Emil Sandoi constata cu amaraciune ca echipa sa a primit in acest meci tot atitea goluri cite luase de la venirea sa la Tirgu Jiu (dupa etapa a doua din tur). In aceste noua etape, de cind Sandoi pregateste echipa, Pandurii a primit tot patru goluri, dintre care doua din lovituri de la 11 metri.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS