10.6 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSezon ratat pentru Sima

Sezon ratat pentru Sima

Jucatorul craiovean va reveni pe gazon peste doua luni

Accidentarea mijlocasului Extensivului, Petrisor Sima, care a parasit terenul in minutul 12 al intilnirii cu FC Baia Mare, este mult mai grava decit se anticipa. Talentatul jucator al craiovenilor va rata astfel acest sezon competitional. Claudiu Stamatescu, medicul gruparii din Parcul Romanescu, a spus ieri: „Sima a suferit o entorsa de genunchi de gradul doi cu smulgere de ligament colateral intern. Genunchiul cu probleme va fi imobilizat trei saptamini. Jucatorul va reveni pe gazon abia peste doua luni.“

Putem spune ca partida cu FC Baia Mare a fost ultima in care Sima a evoluat pentru FC Extensiv. Urmatorul meci in care respectivul jucator va juca va fi in prima etapa a returului, insa atunci el nu va mai fi la Extensiv. Sima a semnat, in urma cu citeva luni, un contract cu divizionara A Astra Ploiesti. Incepind din martie 2002, el se va prezenta la noua sa echipa, insotit si de portarul Daniel Zdrinca, care a semnat, de asemenea, cu Astra.

Tehnicianul oltenilor, Sorin Cirtu, care a condus ieri o sedinta de pregatire pe stadionul „Constructorul“, s-a declarat multumit de evolutia tinarului jucator Madalin Murgan in meciul cu baimarenii. Despre Murgan, care este component al Nationalei de juniori sub 18 ani a Romaniei, Cirtu a spus: „Am cistigat inca un jucator pentru prima echipa a Extensivului“.

In vederea meciului de Cupa cu Gloria Bistrita, delegatia olteana va pleca astazi la prinz spre Sibiu si isi va stabili „cartierul general“ la hotelul Continental. Sorin Cirtu a afirmat ca nu va fi o tragedie daca Extensiv va pierde meciul cu Bistrita: „Ne vom juca sansa in partida de la Sibiu, insa obiectivul nostru nu este Cupa. Daca totusi vom cistiga va fi cu atit mai bine pentru noi. Important pentru mine va fi meciul de simbata, cu CSM Resita, pe care trebuie sa-l cistigam. Avem sanse reale in lupta pentru promovare, asa ca ne concentram mai mult asupra intilnirii de la Resita“.

Partida dintre Gloria Bistrita si Extensiv Craiova se va disputa miercuri, de la ora 14.00, pe stadionul „Independenta“ din Sibiu. Meciul va fi condus de Marian Dorobantu, Eugen Pirvulescu si Augustin Damian. Observator a fost desemnat Aron Huzu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS