7.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVeniti in Parc, va fi un derbi adevarat!

Veniti in Parc, va fi un derbi adevarat!

• Partida de astazi va decide probabil „campioana de toamna“ • Trei absente de marca in formatia craioveana: Mieila, Vancea si Panc

Divizia B, seria a II-a, etapa a 12-a

Extensiv – FC Baia Mare

• Stadion „Extensiv Parc“, simbata, ora 11.00.

• Formatii probabile:

FC Extensiv: Stoianov – Ghindeanu, Cotora, Ciuca, Laczko – Sima, Sola, Cristescu, Malaele – Neagoe (Buca), Musat. Antrenor: S. Cirtu.

FC Baia Mare: Pap Deac – I. Balan, Ciocan (Drule), Cinu – Ghenti, Gh. Bar, Ciortea, Sabau, Tiplea – Negrean, Bilasco. Antrenor: C. Orac.

• Vor arbitra: I. Biro (Medias) – Al. Nicolae (Ploiesti), G. Bedreaga (Galati). Observator: M. Nesu (Oradea)

• Celelalte partide: Apulum Alba Iulia – CSM Resita, Industria Sirmei Cimpia Turzii – Pandurii, Gaz Metan – Minaur Zlatna, Jiul – FC Bihor, International Pitesti – „U“ Cluj, „Poli“ Timisoara – ASA, Olimpia – UTA.

Stadionul din Parcul Romanescu va gazdui astazi un meci asteptat cu sufletul la gura, FC Extensiv – FC Baia Mare. Cind se intilnesc cele mai bune formatii ale seriei secunde a Diviziei B, nu incape nici un fel de indoiala ca miza intilnirii va fi imensa, iar spectacolul de pe gazon poate atrage ca un magnet numerosi suporteri in tribune. Practic, in joc se afla titlul de „campioana de toamna“, diferenta dintre cele doua combatante fiind de doar doua puncte. Oltenii pot transa victoria in favoarea lor, au demonstrat in dese rinduri ca au valoare, insa de aceasta data, mai mult ca in alte confruntari dificile, au nevoie de incurajarile suporterilor. Din pacate, aceasta echipa din Banie evolueaza pe propriul teren doar in fata a cel mult 2.000 de spectatori, spre deosebire de alte grupari din tara. Macar acum, umpleti pina la refuz tribunele arenei din Parc si fiti alaturi de baietii lui Cirtu! Compensati dumneavoastra, spectatorii, cele trei absente importante din echipa craioveana, prin incurajari civilizate. O sa va convingeti ca merita sa bateti drumul pina la stadion pentru ca va fi un derbi adevarat. Intrarea va fi libera, ca la toate intilnirile gazduite de stadionul „Extensiv“, si puteti sa cistigati concursul organizat de club, intitulat „Bara milion“. In plus, pe spectatori ii asteapta si alte surprize.

Tehnicienii olteni nu ii pot titulariza in dificilul meci de astazi pe Mieila, Vancea si Panc, cu totii suspendati. In schimb, va reveni in primul „unsprezece“ Laczko, care si-a ispasit etapa de suspendare. Practic, Cirtu va fi nevoit sa improvizeze o linie defensiva capabila sa stopeze actiunile ofensive ale oaspetilor. Probabil ca in aparare va fi titularizat tinarul Ciuca, un jucator care a avut o evolutie excelenta in meciul de Cupa cu FC National. Alaturi de el, vor evolua Cotora, Sima sau Laczko.

Atacantul Neagoe, care si-a inmormintat tatal zilele trecute, se afla in cantonament alaturi de ceilalti coechipieri, insa, avind in vedere starea prin care trece, probabil ca nu va evolua titular. De asemenea, in partea secunda a meciului va fi folosit si mijlocasul Dorin Radoi. El a primit drept de joc din partea medicilor, insa nu poate juca din primul minut, intrucit nu este refacut in totalitate. Jucatorii olteni au intrat in cantonament in doua transe, miercuri (burlacii) si joi (casatoritii).

Baimarenii se confrunta si ei cu probleme de lot, antrenorul Costel Orac neputind folosi in meciul de pe „Extensiv Parc“ cel putin patru jucatori. Este vorba despre Molnar, Colar, Dumitrascu (accidentati) si Pascovici (transferat la Petrolul Ploiesti). Incert pentru jocul de astazi este si Ciocan, dar conducerea tehnica spera ca el sa fie refacut pina la ora meciului. Baimarenii au plecat joi la Sibiu, iar ieri dupa-amiaza, dupa ce au efectuat un antrenament in orasul de la poalele Cibinului, si-au continuat drumul spre Banie. Ca de obicei, echipa baimareana va fi sustinuta de suporteri si la meciul din Parcul Romanescu. Clubul a pus un autocar la dispozitia fanilor, care vor sosi in aceasta dimineata in Banie..

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS