13.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBilete ieftine si lume nemultumita

Bilete ieftine si lume nemultumita

• Clubul Universitatea nu a organizat ieri conferinta de presa • antrenorii si jucatorii sint in continuare in „silenzio stampa“ • Sportul Studentesc vine in Banie sa cistige

Dupa jocul-scoala de miercuri dupa-amiaza (Universitatea – Electro 9-0), oltenii au ramas in cantonamentul din Lunca Jiului in vederea meciului de miine cu Sportul Studentesc. In jocul cu divizionara C UFC Electro Florin Marin a folosit urmatorul „unsprezece“: Tudor – Dobre, Naicu, Vochin, Baldovin – Sava, Alexa, Danciu, D. Rednic – Manta, Silvasan. In repriza secunda au mai intrat: Preda, Dragomir, Barcauan, Calin si Suleap.

Alb-albastrii si-au continuat ieri programul de pregatire stabilit, adica doua sedinte, iar astazi vor efectua doar un singur antrenament. Pentru meciul de miine, Florin Marin se confrunta cu destule probleme de lot: Iacob este in Belgia, Verdes mai are o etapa de suspendare, Stoican sta si el pentru cumul de cartonase, iar Domocos, Cezar Dinu si Craciunescu sint incerti.

Pentru meciul de miine conducerea clubului a decis ca intrarea generala sa fie ca si la meciul cu Dinamo, adica 15.000 de lei biletul. Sportul Studentesc vine astazi in Banie si se va caza la Hanul Doctorului. In dupa-amiaza acestei zile, elevii antrenorului Ioan Andone vor efectua o sedinta de pregatire tot in Lunca Jiului, dar pe „Constructorul“.

Sportul se afla pe un loc codas – 13 – care ii da mari batai de cap actionarului Siman si vulcanicului antrenor Ioan Andone. Reamintim, in ultima etapa, Sportul a fost invins, in Regie, cu 3-1, de FCM Bacau, ajungind acum la -5 in clasamentul „adevarului“.

Antrenorul secund al Sportului Studentesc, Cezar Zamfir, si capitanul de echipa Romeo Paduret au spus ieri, intr-o conferinta de presa, ca spera sa obtina cele trei puncte in meciul cu Universitatea Craiova. „Mergem la Craiova sa invingem, chiar daca avem citeva probleme de lot. Paunescu a jucat la echipa de tineret, Farmache are probleme la un genunchi, iar folosirea lui Musteata este incerta“, a spus Zamfir.

Paduret a spus ca principalii vinovati de rezultatele nefavorabile ale echipei Sportul Studentesc sint jucatorii. „Se gafeaza prea mult individual, ceea ce ne marcheaza. Speram sa ne revenim moral. Punctul forte al echipei este unitatea, care ne-a cam lipsit la ultimele partide”, a spus capitanul echipei studentesti.

Romeo Paduret a spus ca are o amintire de la Criova placuta, din anul 1997, cind Sportul a invins cu 2-1, dar jucatorii au trebuit sa paraseasaca stadionul sub escorta jandarmilor, din cauza suporterilor olteni, care au fost revoltati de arbitrajul lui Sorin Vadana. Centralul a acordat in finalul meciului un penalti si a eliminat portarul gazdelor. Cezar Zamfir si-a amintit ca a pierdut titlul de campioana la Craiova, cu Rapid, in 1998, cind giulestenii au remizat, scor 2-2, desi le trebuia victoria.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS