Acasă Sport Stiri diverse

Stiri diverse

RAPID S-A DISTANTAT / In ultima partida a etapei a zecea a Diviziei A, disputata duminica seara in Giulesti, Rapid a invins Steaua cu scorul de 3-0 (1-0). Golurile rapidistilor au fost marcate de Pancu (‘15, ‘71) si Mutica (‘80). In urma acestui rezultat, Rapid a acumulat 24 de puncte si s-a distantat in fruntea clasamentului, in timp ce Steaua ocupa locul al treilea.

(M.S.)

DOI OLTENI LA LOT / Fotbalistii Universitatii, Burca si Grigorie, au fost convocati ieri de selectionerul echipei de tineret a Romaniei, Ion Moldovan, pentru meciul amical cu formatia similara a Ucrainei. Partida va avea loc miine, de la ora 17.00, pe stadionul „Cotroceni“.

(M.S.)

BADEA A LUAT NOTA 5 / Arbitrul asistent Gheorghe Badea a primit nota 5 din partea observatorului Constantin Gheorghe la meciul Farul Constanta – „U“ Craiova, disputat simbata. Badea a semnalizat eronat un ofsaid din care craiovenii au marcat un gol la scorul de 0-1.

(M.S.)

PAN GROUP ARMATA / Divizionara C Pan Group Armata i-a legitimat ieri, in prima zi din „minimercato“, pe jucatorii Ion Mircea, Geanta si Marinica. Cei trei se antreneaza de citeva luni cu echipa din Valea Fetii si vor debuta probabil in partida cu Paulo BTA Bucuresti.

(M.S.)

RINDER, ACTOR DE FILM / Portarul Paul Rinder, care a jucat nu demult la Electro si Extensiv, a primit un rol in filmul „Garcea“, realizat de grupul de umor Vacanta Mare. Initial, propunerea i-a fost adresata lui Buia, insa actualul dinamovist a refuzat-o din cauza programului incarcat.

(M.S.)

Exit mobile version