17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportUn mariaj de ochii lumii

Un mariaj de ochii lumii

Gigi Netoiu s-a facut si ne-a facut de ris. A pozat intr-un investitor suparat nevoie mare ca echipa sa a fost furata de un biet tusier, dar, ca in filmele cu prosti, galeria dinamovista ii scanda satisfacuta numele.

Nimeni nu l-a crezut pe investitorul bucurestean ca ar fi foarte afectat de rezultat si, ca sa argumenteze, Pro Sport a descoperit ieri ca Dinamo a cistigat fara probleme ultimele sapte partide disputate impotriva celor doua echipe patronate pe rind de Netoiu, Rocar si Universitatea.

Cum am ajuns sa fim slugile „ciinilor rosii“ – iata o intrebare al carei raspuns pare dificil. Explicatia este insa simpla ca „buna ziua“ si a fost sugerata de fostul golgheter al Universitatii, Eugen Neagoe, care a avut o interventie furibunda la „Procesul etapei“ de duminica seara. Pe scurt, pentru a se proteja de eventualele neplaceri, Gigi Netoiu si Florin Marin au decis in momentul cind au „aterizat“ in Banie, cu complicitatea lui George Ilinca, sa inlature toti jucatorii care ar fi murit pentru culorile alb-albastre. Fotbalisti care, la o adica, i-ar fi luat cu fulgi cu tot pe dinamovisti, pentru ca Neagoe sau Cristescu au crescut pe linga „monstrii sacri“ ai marii echipe din anii ’80.

Prin urmare, s-a ajuns in situatia incredibila ca oltenii sa devina minoritari in vestiarul Universitatii, populat in graba cu fosti „rocaristi“ fara nici o valoare. Cum sa te mai bazezi atunci intr-un meci cu Dinamo pe jucatori ca Dobre, Rednic, Manta sau Cezar Dinu, devotati orbeste lui Gigi Netoiu, un investitor care, culmea ironiei, a ajuns patron la Universitatea, desi a marturisit in repetate rinduri ca tine cu Dinamo? Mai mult, ca sa desavirseasca „opera“ protectorului sau recunoscut, Florin Marin a decis si el sa inceapa meciul cu Dinamo fara Sava, fotbalistul craiovean care a refuzat in vara sa mearga in „Stefan cel Mare“, argumentind simplu ca el a crescut la Universitatea si ii este imposibil sa imbrace tricoul „ciinilor“.

Pina una-alta, balamucul care s-a instaurat la clubul alb-albastru este fara precedent in istoria fotbalului craiovean. Continuind pe aceeasi linie, lui Gigi Netoiu ii va fi imposibil sa isi mai continue aventura in Banie, desi sint multi care considera ca omul de afaceri bucurestean ar fi trebuit sa se retraga mai demult. Oricum, nimeni nu mai crede in promisiuni pentru ca, s-a vazut in repetate rinduri, Gigi Netoiu una spune si alta face. In prezent, numai o minune ar mai putea salva mariajul Netoiu – Universitatea care, s-a demonstrat, a fost si este complet nereusit.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS