12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

Duel cu tata Jean

Antrenorul Sorin Cirtu il lauda pe Malaele

La sediul FRF, a avut loc ieri tragerea la sorti a meciurilor din cadrul optimilor de finala ale Cupei Romaniei. Meciurile se vor disputa intr-o singura mansa, pe 31 octombrie, de la ora 14.00, pe teren neutru. Singura reprezentanta a Craiovei, FC Extensiv, va juca in compania celor de la Gloria Bistrita. Dupa ce au eliminat-o pe FC National, oltenii isi doresc un parcurs cit mai lung in aceasta competitie, asa ca incearca sa dea lovitura in disputa cu oamenii lui Jean Padureanu. Celelalte partide se vor disputa dupa urmatorul program: Minaur Zlatna – FC Brasov, CSM Resita – Steaua Bucuresti, FCM Bacau – FC Bihor, Ceahlaul – Cimentul Fieni, Rapid – FC Arges, Dinamo – Sportul Studentesc, UM Timisoara – Astra. Cele 16 grupari trebuie sa anunte la FRF, pina pe 22 octombrie, localitatea si terenul pe care se vor desfasura partidele.

La primul sau meci sub culorile Extensivului, Lucian Malaele a fost unul dintre remarcatii partidei cu Pandurii Tirgu Jiu, alaturi de Silvian Cristescu, autorul golului victoriei. De fapt, Malaele a scos penaltiul, iar Cristescu a transformat lovitura de pedeapsa. Emotionat la finalul primului joc oficial disputat la Extensiv, chiar impotriva fostei sale echipe, Malaele a spus ca isi doreste sa puna umarul la promovarea gruparii craiovene si sa faca jocuri cit mai bune. De altfel, antrenorul Sorin Cirtu a marturisit ca Malaele este o achizitie importanta pentru Extensiv: „Sint multumit de randamentul jucatorului in meciul cu Pandurii. Are talent si, chiar daca nu a jucat pentru noi decit in amicale pina acum, a dovedit ca este util echipei. Cred ca in scurt timp va evolua la capacitatea sa maxima.“

Tehnicienii Extensivului au programat ieri dupa-amiaza o sedinta de pregatire, iar lotul craiovean va participa astazi la doua antrenamente. Astazi, de la ora 15.00, echipa a doua a Extensivului va disputa un meci de verificare in compania liderei Diviziei D Dolj, Chimia Craiova. Meciul va avea loc pe stadionul „Constructorul“ din Lunca Jiului.

Echipa olteana va pleca joi spre Tirgu Mures, unde la sfirsitul saptaminii o va intilni pe ASA, o formatie clasata pe penultimul loc al clasamentului, acumulind pina in prezent doar cinci puncte. Din pacate, mijlocasul Arpad Laczko a incasat in partida cu Pandurii inca un cartonas galben si va fi suspendat pentru meciul cu ardelenii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS