17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportMalaele debuteaza la Extensiv

Malaele debuteaza la Extensiv

Stadionul „Extensiv Parc“ va gazdui astazi, de la ora 11.00, partida dintre oltenii de la FC Extensiv si Pandurii Tirgu Jiu. Va fi un meci in care gazdele nu concep decit obtinerea victoriei, mai ales ca lidera campionatului, FC Baia Mare, s-a distantat la patru puncte in fruntea clasamentului. Apoi, fostul pandurist Lucian Malaele va debuta la Extensiv, dupa ce a stat departe de gazon 12 etape, fiind suspendat. Va dati seama ca Malaele va dori sa lase o impresie placuta spectatorilor craioveni, dar si fostilor sai coechipieri. Craiovenii nu uita insa ca in campionatul trecut gorjenii au plecat cu un punct din confruntarea din parc.

Pe linga Malaele, tehnicianul gruparii din Parcul Romanescu va putea sa-l foloseasca si pe atacantul Neagoe care a fost suspendat o etapa pentru cartonasul rosu primit in runda anterioara. Nu sint probleme in lotul Extensivului, cei trei jucatori care s-au resimtit dupa meciul din Cupa cu FC National, Cristescu, Vancea si Mieila, fiind apti de joc.

Formatia Pandurii Tirgu Jiu a avut evolutii bune in partidele sustinute in deplasare din acest sezon, insa in jocurile de pe propriul teren a pierdut puncte in fata unor echipe mai slab cotate. Gorjenii au venit ieri in Banie si s-au cazat la Hotelul Jiul. Amzucu este suspendat, iar R. Voinea acuza unele probleme medicale, titularizarea lui fiind pusa sub semnul intrebarii. Tehnicianul de la Pandurii, Emil Sandoi, care i-a urmarit pe craioveni in partida cu bancarii, a spus: „Prima sansa in acest meci o are FC Extensiv, o echipa valoroasa si cu pretentii in acest esalon. Eu imi doresc insa ca publicul sa asiste la un meci frumos, iar echipa cea mai buna sa cistige.“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS