12 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportDunarea Calafat - UFC Electro

Dunarea Calafat – UFC Electro

Cele doua puncte pierdute pe teren propriu in runda trecuta (1-1 cu National Giurgiu) i-au determinat pe jucatorii de la UFC Electro sa se pregateasca intens in aceasta saptamina, ei fiind hotariti ca astazi, in meciul din deplasare cu Dunarea Calafat, sa faca tot posibilul pentru a obtine cel putin un egal. Trupa din Calafat are insa jucatori mult mai experimentati si a dovedit in cele opt etape scurse pina acum ca poate pune probleme oricarui adversar.

„Ne ducem la Calafat sa recuperam punctele pe care le-am pierdut in etapa trecuta. Ramine de vazut daca vom reusi sa obtinem ceea ce ne-am propus, pentru ca de la a vrea si pina la a putea este cale lunga“, a spus Florin Cioroianu, antrenorul formatiei din Valea Rosie. La rindul sau, tehnicianul echipei din Calafat, Marian Bicu, a spus: „Pentru noi toate meciurile de pe teren propriu sint grele, iar cel cu Electro este si mai dificil daca tinem cont de ambitiile care exista intotdeauna atunci cind se intilnesc echipele oltene. Nu pot sa spun ca sintem favoriti pentru ca in Divizia C nu exista asa ceva, echipele din acest esalon avind valori aproximativ egale“.

Daca Marian Bicu nu are nici o problema de efectiv, in schimb, Florin Cioroianu nu ii va putea utiliza pe mijlocasul Catalin Zaharia I (suspendat pentru cumul de cartonase galbene) si pe atacantul Florentin Serban (accidentat). Un alt atacant al echipei din Valea Rosie, Liviu Vilsan, este incert, el resimtindu-se in urma unei accidentari la muschii inghinali.

Dunarea Calafat ar putea aborda partida de astazi cu urmatoarea distributie: Combei – Dita, Dorobantu, Cita, E. Corneanu – Icalas, Iancu, Coltatu, Baltaretu – Epure, Chiva. Echipa oaspete, UFC Electro, ar putea alinia urmatoarea formatie: Rizan – D. Popescu, Nicola, Sandu – Dina, Voicu, Rotaru, Stanciulescu, Minoiu – Vilsan (Dumitrica), Zaharia II.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS