10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportChristoph Daum nu pleaca de la Besiktas

Christoph Daum nu pleaca de la Besiktas

Antrenorul german Christoph Daum a decis sa ramina in postul de la conducerea tehnica a echipei de fotbal Besiktas Istanbul, dupa ce a anuntat joi ca va demisiona din cauza rezultatelor slabe obtinute in ultima perioada de formatia turca. Daum a afirmat joi dupa-amiaza, in cadrul unei conferinte de presa, ca este „gata sa plece“. Acest anunt a fost facut a doua zi dupa ce echipa Besiktas a pierdut, cu scorul de 1-2, meciul cu formatia Samsunspor, din cadrul campionatului Turciei.

Presedintele clubului din Istanbul, Serdar Bilgili, a spus, la citeva ore dupa conferinta de presa sustinuta de Daum, ca a ajuns la un acord cu tehnicianul german si ca acesta va pregati in continuare formatia Besiktas. „I-am spus lui Daum ca avem incredere in el pina la capat si el si-a retras demisia“, a precizat Bilgili. Daum le-a reprosat responsabililor gruparii turce ca nu i-au indeplinit, din motive financiare, cererea de a achizitiona jucatori straini pentru a ameliora calitatea jocului. Bilgili a sustinut ca aceasta chestiune este in curs de solutionare. „Atunci cind vom gasi un fotbalist valoros, il vom angaja“, a adaugat Bilgili.

Christoph Daum, in virsta de 47 de ani, i-a succedat la conducerea tehnica a formatiei turce italianului Nevio Scala. Tehnicianul german a fost destituit, in anul 2000, din postul de antrenor al echipei Bayer Leverkusen si din cadrul colectivului tehnic al selectionatei Germaniei, deoarece a fost acuzat ca a consumat droguri. Antrenorul german este anchetat de justitia germana pentru posesia ilegala de cocaina si pentru incitarea la trafic de droguri si risca sa primeasca o pedeapsa de maximum cinci ani de detentie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS