11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportParis Saint Germain il va omagia pe Rai

Paris Saint Germain il va omagia pe Rai

Un meci jubileu in onoarea fostului fotbalist brazilian Rai de Souza Vieira va fi organizat pe 10 noiembrie, pe stadionul „Parc des Princes“, care apartine gruparii Paris Saint Germain, la care acesta a evoluat intre anii 1993 si 1998. Meciul se va disputa intre echipa Paris Saint Germain a anilor ’90, antrenata de Luis Fernandez, si o formatie braziliana, care va fi pregatita de Pele.

Rai, fost capitan al formatiei Paris Saint Germain, va evolua in echipa franceza, alaturi de David Ginola, Alain Roche, Youri Djorkaeff, Bernard Lama si George Weah, in timp ce in formatia braziliana vor juca, printre altii, Claudio Taffarel, Cafu, Edmilson, Sonny Anderson, Ronaldinho si Ronaldo. Pretul biletelor, care au fost puse deja in vinzare, variaza intre 6 si 35 de euro. Beneficiile obtinute in urma disputarii acestui meci vor fi virate in contul fundatiei „Gol de Letra“, creata, in anul 1999, de Rai si fostul sau coechipier, Leonardo. Aceasta fundatie are drept scop sa asigure pregatirea scolara si profesionala a copiilor defavorizati din Brazilia.

Rai, fost capitan al reprezentativei Braziliei, a activat, la inceputul anilor ’90, la echipa Sao Paulo, dupa care s-a transferat la gruparea Paris Saint Germain. Internationalul brazilian a revenit in tara natala, evoluind in cadrul campionatului Braziliei, dar a decis sa se retraga din activitatea competitionala, in anul 2000, la virsta de 35 de ani, din cauza unei accidentari.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS