11.7 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportGalata nu mai are voie sa tranzactioneze jucatori

Galata nu mai are voie sa tranzactioneze jucatori

UEFA a interzis clubului Galatasaray achizitionarea de jucatori straini, precum si transferul propriilor jucatori in strainatate, deoarece gruparea turca nu a platit clubului Real Sociedad 3,5 milioane de dolari pentru transferul lui Arif Erdem. Interdictia va expira in momentul in care clubul Galatasaray isi va plati datoria fata de gruparea Real Sociedad.

Clubul Galatasaray l-a achizitionat pe jucatorul Arif Erdem de la gruparea spaniola in urma cu un an si jumatate, insa nu a platit pina in prezent decit 500.000 de dolari din suma totala de transfer. Galatasaray a platit miercuri clubului Denizlispor, de unde l-a achizitionat, in urma cu doi ani, pe jucatorul Bulent Akin, 1.200.000 de dolari.

Antrenorul formatiei Galatasaray, Mircea Lucescu, a avut miercuri o intrevedere cu tehnicianul echipei Kocaelispor, Hikmet Karaman, care a spus ca intentioneaza sa-l achizitioneze pe atacantul formatiei din Istanbul, Mbo M’penza.

Sa mai spunem ca tehnicianul roman Mircea Lucescu a participat miercuri, impreuna cu sotia sa, la o seara festiva organizata de membrii galeriei formatiei Galatasaray. La aceasta petrecere au mai fost prezenti presedintele clubului, Mehmet Cansun, si jucatorii turci Bulent Korkmaz, Bulent Akin, Emre Asik, Vedat Inceefe, Erhan Namli, Umit Karan, Sergen Yalcin, mijlocasul uruguayan Andres Fleurquin si columbianul Gustavo Victoria.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS