6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportAmbitii mari la U Pro Volei

Ambitii mari la U Pro Volei

Editia campionatului 2001-2002 a Diviziei A de volei masculin incepe simbata, in aceasta runda oltenii de la U Pro Volei Craiova jucind in deplasare cu Universitatea Bacau. Obiectivele declarate pentru acest sezon si pentru campionatul viitor sint deosebit de ambitioase, formatia craioveana propunindu-si titlul de campioana nationala si o participare „consistenta“ in Cupele Europene (am citat din comunicatul oficial al celor de la U Pro Volei si CS Universitatea).

U Pro Volei porneste la drum cu o echipa cuprinzind destul de multe noutati. Antrenor-manager a fost adus tehnicianul selectionatei Romaniei, Constantin Chitigoi, ceilalti doi antrenori ai craiovenilor din campionatul trecut (P. Stancu si D. Pascu) raminind in continuare antrenori asistenti. Lotul echipei a suferit in aceasta vara citeva modificari, mai multi jucatori semnind contracte cu gruparea craioveana: Salikov Stanislav, Alexandr Kavalenka, Nicusor Harabagiu, Raul Oprisor, Razvan Parpala, Marian Radulescu si Cristi Chitigoi. Acestora li se adauga cei ramasi din lotul din sezonul trecut: Fabian Birau, Bogdan Olteanu, Laurentiu Lica, Sergiu Stancu, Briscan si Dragusin. Ca fapt divers, doi dintre tehnicienii formatiei oltene, Chitigoi si Stancu, au in echipa pe… Chitigoi-jr si Stancu-jr.

In meciul cu Universitatea Bacau, U Pro Volei va juca probabil in urmatoarea distributie: Stanislav, Chitigoi, Olteanu, Kavalenka, Birau, Harabagiu. Oltenii pleaca in aceasta dimineata spre Bacau, dupa-amiaza avind programat un antrenament.

In etapa a doua, U Pro Volei are programat pe teren propriu meciul cu Electrocarbon Slatina, dar aceasta partida se va desfasura la Slatina, deoarece Sala Sporturilor din Valea Vlaicii este neterminata.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS