10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportHagi vrea suporteri adevarati

Hagi vrea suporteri adevarati

Selectionerul Gheorghe Hagi a spus ieri, intr-o conferinta de presa, ca reprezentativa Romaniei va disputa, pe 14 noiembrie, intilnirea retur cu echipa Sloveniei din cadrul barajului pentru Cupa Mondiala din anul 2002 pe stadionul din Ghencea. „Este stadionul pe care echipa nationala a evoluat in ultimii zece ani, iar jucatorilor le place aceasta arena“, a spus Hagi. El a precizat ca ar fi multumit daca stadionul „Steaua“ va fi plin la partida cu Slovenia. Selectionerul roman a mentionat ca mizeaza pe sustinerea suporterilor echipei nationale, adaugind ca intotdeauna la meciurile importante publicul i-a incurajat pe jucatorii romani.

Hagi a afimat ca a fost socat de reactia spectatorilor, care i-au huiduit pe unii dintre jucatorii romani la meciul cu selectionata Georgiei. „Nu credeam ca in minutul cinci, la un meci disputat pe teren propriu, publicul sa-i huiduiasca pe jucatorii nostri. Inseamna ca au venit porniti de acasa si in acest caz este mai bine sa nu mai vina la stadion. Prefer ca ei sa stea acasa si la stadion sa vina numai suporterii adevarati, care sa ne huiduiasca la finalul meciului, daca nu jucam bine“, a spus Hagi. Acesta a spus ca echipa Sloveniei este o formatie disciplinata, puternica si ambitioasa si a adaugat ca la partidele de baraj sansele sint egale, indiferent de numele adversarelor.

Selectionerul roman a spus ca in ultimele zece minute a decis sa-l trimita pe fundasul Gica Popescu in atac. „Acest lucru l-am invatat de la antrenorul Johan Cruyff. Macar daca nu faci nimic 80 de minute, sa fortezi la sfirsit“, a explicat Hagi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS