5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBancarii vin in Parc

Bancarii vin in Parc

Infringerea suferita in confruntarea cu UTA a indepartat-o pe FC Extensiv de prima pozitie a clasamentului, in fruntea plutonului instalindu-se de doua runde FC Baia Mare, echipa care a vindut locul din prima divizie celor de la FCM Bacau. Oltenii au totusi posibilitatea de a face uitat esecul cu textilistii aradeni chiar miine, cind vor juca in compania unei formatii din prima liga.

Lotul divizionarei B FC Extensiv a efectuat ieri doua sedinte de pregatire, iar astazi va intra in cantonament la hotelul Parc pentru a pregati partida cu FC National din cadrul 16-imilor Cupei Romaniei. Meciul cu bancarii se va disputa miine, de la ora 14.00, pe stadionul din Romanesti, si va fi arbitrat de Bogdan Sorescu, Eduard Dumitrescu (ambii din Pitesti) si Aurel Alexandrescu (Bucuresti). Observator federal a fost desemnat timisoreanul Iulian Spataru. Meciul va fi greu, oaspetii avind numerosi jucatori valorosi in lot – Gabi Popescu, Papura sau Vintila – insa oltenii beneficiaza de avantajul propriului teren si forteaza calificarea in faza urmatoare.

Din pacate, tehnicianul gruparii oltene nu il va putea folosi pe atacantul Neagoe, care a fost eliminat in partida de la Arad. Daca va primi doar o etapa de suspendare, Neagoe va putea juca in partida de simbata, cu Pandurii, din cadrul etapei a zecea a campionatului Diviziei B. Tot atunci va debuta la echipa din Banie mijlocasul Armand Malaele, caruia ii va expira suspendarea de 12 etape.

Delegatia echipei din Cotroceni va sosi sosi astazi in Banie. Accidentati, bancarii Radu Niculescu si Ovidiu Petre nu vor juca in meciul cu FC Extensiv. Spre deosebire de omologul sau de la Extensiv, antrenorul bucurestenilor, Cosmin Olaroiu, a renuntat sa-si bage elevii in cantonament inaintea partidei de la Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS