Acasă Sport Rulmentul Alexandria – Dunarea Calafat 1 – 0

Rulmentul Alexandria – Dunarea Calafat 1 – 0

Divizionara C Dunarea Calafat a fost invinsa simbata, la Alexandria, de lidera seriei. Echipa locala Rulmentul a cistigat cu scorul de 1-0 (0-0), printr-un gol marcat din penalti in minutul 55. Lovitura de pedeapsa a fost acordata cu usurinta, in urma unui duel intre portarul Giurca si un atacant al formatiei gazda. De altfel, pe linga golul victoriei, Rulmentul a mai avut o singura ocazie de a marca. Dupa cum a afirmat antrenorul Bicu, calafetenii au avut o evolutie buna, insa au fost lipsiti de inspiratie in faza ofensiva. Dupa opt etape, calafetenii au contabilizat 12 puncte si se afla pe pozitia a sasea a clasamentului. Cum diferenta pina la ocupanta primului loc este de opt puncte, Dunarea Calafat mai are doar sanse teoretice de a lupta pentru promovare.

Antrenorul Marian Bicu a folosit urmatoarea distributie: Giurca – Dita, Dorobantu (’60, Ailenei), Cita, E. Corneanu – Icalas, Iancu, Coltatu, Baltaretu (’85, Marghidan) – Epure (’75, A. Corneanu), Chiva.

In etapa viitoare, care se va disputa simbata, Dunarea Calafat va juca pe propriul teren, in compania craiovenilor de la UFC Electro.

Exit mobile version