10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportDacia Pitesti - Pan Group Armata 2-0

Dacia Pitesti – Pan Group Armata 2-0

Absentele din lotul formatiei Pan Group Armata (Chivu – suspendat, Turcila, Trinculescu, Negrea – accidentati) au cintarit greu in evolutia echipei craiovene din meciul sustinut in deplasare cu Dacia Pitesti. Gazdele, care au ca obiectiv in acest sezon promovarea in Divizia B, au cistigat cu 2-0 prin golurile marcate de Nofitovici (‘3) si Chiriac (’14).

Sustinuti frenetic de peste 2.000 de spectatori, fotbalistii formatiei gazda au atacat sustinut inca din debutul meciului si, in minutul trei, Nofitovici a patruns nestingherit in careul oltenilor si, de la opt metri, la executat pe Irimin cu un sut puternic la semiinaltime. Elevii lui Jean Georgescu nu au reusit sa se trezeasca destul de repede si in minutul 14 au primit si cel de-al doilea gol, Chiriac inscriind de la sase metri cu capul. Avind un avantaj multumitor pe tabela de marcaj, fotbalistii de la Dacia Pitesti si-au permis sa mai slabeasca ritmul, dar craiovenii nu au stiut sa profite de acest lucru. De altfel, primul sut pe spatiul portii lui Bratu a fost expediat abia in minutul 40 de catre Pantelimon. In repriza a doua, elevii lui Jean Georgescu au jucat mult mai bine si au reusit sa inscrie in minutul 75, insa golul marcat de Pascu a fost anulat eronat pe motiv de ofsaid.

Antrenorul gazdelor, Andrei Speriatu, a utilizat urmatoarea formatie: Bratu – Purdel (’87, Cocioaba), Toma, Mandescu, Mocanu – Nofitovici, M. Stoica, Ciobanu, F. Speriatu (’63, Ivan) – Chiriac (’80, Preda), Vladu. Pan Group Armata a jucat in urmatoarea alcatuire: Irimin – Tanasie, Ghita, Grigore – Dinu, Stanculescu, Pantelimon, Palea (’72, Burghiu), Surcel – Raicea (’58, A. Popa), Velica (’46, Pascu). A arbitrat cu greseli brigada alcatuita din M. Carp, I. Ciubotariu si V. Cimpoieru.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS