12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportUFC Electro - National Giurgiu

UFC Electro – National Giurgiu

Victoria obtinuta in runda trecuta pe terenul formatiei Municipal Rosiori (2-0) a adus linistea in sinul formatiei din Valea Rosie si cite un milion de lei in buzunarul fiecarui jucator. Prima a fost platita de Universitatea Craiova, dar, cu toate acestea, clubul din Valea Rosie continua sa se confrunte cu mari probleme financiare, salariile fotbalistilor din luna august nefiind inca achitate, iar bani pentru competitie si pentru cantonament gasindu-se din ce in ce mai greu.

Meciul de astazi, care se va disputa de la ora 11.00, pe stadionul din Valea Rosie, se anunta a fi foarte dificil pentru echipa craioveana deoarece formatia din Giurgiu, care este satelitul gruparii FC National Bucuresti, se pare ca va avea in componenta si jucatori de la divizionara A. Tehnicianul oltenilor, Florin Cioroianu, a spus insa ca nici nu concepe ca elevii sai sa nu cistige aceasta partida: „Trebuie neaparat sa-i invingem pe cei de la National Giurgiu pentru ca, altfel, victoria din runda trecuta de la Rosiori nu ar mai avea nici o valoare.“

Jucatorii formatiei din Valea Rosie au fost consemnati ieri, dupa antrenamentul de dimineata, in cantonament la baza sportiva „Constructorul“ din Lunca Jiului. Cu exceptia lui Florentin Serban, care este accidentat, tot lotul echipei UFC Electro este apt de joc. In aceste conditii, antrenorul Florin Coroianu ar putea aborda partida de astazi cu urmatoarea distributie: Rizan – Sandu, Nicola, D. Popescu – Voicu, Zaharia I, Rotaru, Stanciulescu, Minoiu – Vilsan, Zaharia II.

Meciul din Valea Rosie va fi arbitrat de o brigada alcatuita din S. Iacob (Baile Herculane), N. Brad si L. Ducu (ambii din Sibiu), observator din partea Federatiei Romane de Fotbal fiind delegat Gheorghe Croitoru (Drobeta Turnu Severin).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS