16.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMichael Schumacher nu se retrage

Michael Schumacher nu se retrage

• Pilotul german isi va construi o noua casa pe un teren de linga Lacul Constance (Elvetia), pe care l-a cumparat cu doua milioane de euro • Michael trebuie insa sa obtina si acordul locuitorilor din Wolfhalden

Pilotul german al scuderiei Ferrari, Michael Schumacher, a spus ca nu intentioneaza sa se retraga din activitatea competitionala. Dupa atentatele de pe 11 septembrie din Statele Unite, Schumacher a facut anumite declaratii in care a lasat sa se inteleaga ca nu mai doreste sa-si continue activitatea.

Schumacher, care se afla la Fiorano pentru efectuarea unor teste, a precizat ca are obiective clare pentru viitor. „La Monza (la Marele Premiu de Formula 1 al Italiei -n.r.), am trait momente dificile si de aceea am avut nevoie sa merg acasa pentru a-mi vederea familia si am inteles ca viata trebuie sa continue. Vreau sa pilotez, deoarece imi place sa fac acest lucru“, a spus Michael Schumacher, care detine patru titluri mondiale in Formula 1.

Sa mai spunem ca Michael Schumacher va parasi vila luxoasa din localitatea elvetiana Mufflens, din apropiere de Geneva, si isi va construi o noua casa linga Lacul Constance, care se afla tot pe teritoriul Elvetiei. Pilotul german a achizitionat un teren cu o suprafata de 15 hectare in Wolfhalden, o localitate cu 1.800 de locuitori, platind doua milioane de euro.

„In luna martie 2002, ma voi instala la Wolfhalden, daca locuitorii acestui oras vor accepta acest lucru“, a spus pilotul german. Schumacher trebuie sa primeasca aprobarea locuitorilor, deoarece terenul achizitionat se afla intr-o zona agricola. Primarul din Wolfhalden a spus ca votul care va avea loc pe 2 martie reprezinta doar o formalitate.

Schumacher, impreuna cu sotia, Corinna, si cei doi copii, Gina Maria (de patru ani) si Mick (de doi ani), vor construi o vila in stilul traditional elvetian, care va fi dotata cu piscina, o sala de gimnastica, un garaj mare si grajduri pentru cei cinci cai ai Corinnei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS