8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFlorin Marin va fi manager general

Florin Marin va fi manager general

Reamintim, dupa surprinzatoarea demisie a antrenorului Marian Bondrea, lotul Universitatii a plecat la Herculane doar cu secundul Cristi Mustaca, machidonul conducind sedintele de pregatire ale alb-albastrilor timp de trei zile. Cind a aflat de revenirea la cirma tehnica a oltenilor a lui Florin Marin, Mustaca si-a facut bagajele si a plecat de la Baile Herculane. A refuzat orice dialog, neacceptind sa mai colaboreze cu Florin Marin, asa cum o facuse in precedentul mandat al acestuia la Craiova. Tehnicianul actual al Universitatii a evitat sa comenteze acest subiect: „Am avut o colaborare foarte buna cu Mustaca. Nu stiu despre ce «tradare» vorbeste, intrebati-l pe el.“

Florin Marin l-a adus ca secund pe fostul sau elev de la Farul, Gigi Ciurea, celalalt ajutor fiind Popovici. Ca o coincidenta, cei doi colaboratori ai lui Florin Marin au jucat impreuna la Farul in perioada ’93/’95. Ciurea a debutat la Universitatea in campionatul ’87/’88 si a ramas in Banie pina in 1993, returul sezonului ’92/’93 gasindu-l la Farul. Intre timp, in palmaresul propriu avea tricoul de campion cu Universitatea, obtinut in sezonul ’90/’91.

Ieri, inainte de antrenamentul de dimineata, „Piticul“ a spus: „Sint onorat de aceasta revenire, ca secund, la echipa mea de suflet, Universitatea. Speram sa facem lucruri bune si foarte bune. L-am avut antrenor pe domnul Florin Marin la Farul si am cele mai bune impresii despre profesionalismul sau. Credeti-ma, acesta-i adevarul, nu fac acum declaratii de conjunctura! Dar trebuie lasat sa lucreze. Am incredere in baieti si sint convins ca toti doresc sa ne indeplinim obiectivul. Urmeaza o saptamina de foc, ca sa zic asa: miercuri trebuie sa eliminam Cimentul Fieni, vineri trebuie sa dau o bere de ziua mea (implinesc 39 de ani), iar simbata este meciul cu Dinamo. Cred ca stadionul va fi plin ca pe vremea mea si ca baietii vor lupta pentru a face din stadionul «Ion Oblemenco» un vulcan. Publicul oltean merita o victorie cu Dinamo“.

Vicepresedintele clubului, Dan Sendrea, a spus ieri: „Sintem surprinsi de tot felul de stiri neadevarate despre club, inclusiv despre jucatori. Presedintele Viorel Ilinca s-a aflat zilele trecute in China pentru a perfecta transferul lui Ionut Savu. Cind va reveni, va fi foarte surprins cind va lectura ziarele: ba ca nu mai e presedinte, ba ca altii vizeaza postul lui etc. Tin sa subliniez ca nimeni de la Universitatea – nici antrenorul principal, nici altcineva – nu are absolut nimic cu presa, dar nici nu a venit bine Florin Marin si unii au inceput sa-l acuze pe nedrept. Si probabil ca nu intimplator, chiar si unor jucatori li s-au mai inventat anumite probleme. Cind? Inaintea unui meci dificil cu Dinamo. Adaugati la toate acestea speculatiile absolut nefondate facute pe seama partidei cu Dinamo si aveti imaginea completa a atmosferei «linistite» in care Universitatea pregateste acest meci“.

O informatie de ultima ora: Florin Marin va fi instalat in functia de manager general al clubului Universitatea. Va face deci cam ce face Dinu la Dinamo sau Piturca la Steaua. Cu observatia ca Victor Piturca si Cornel Dinu au avut, ca jucatori, performante exceptionale sub culorile cluburilor pe care acum le manageriaza, in timp ce Florin Marin nu a calcat iarba de pe „Ion Oblemenco“ decit in calitate de adversar al Universitatii.

In sfirsit, prin Bucuresti se vorbea aseara ca nu ar fi exclusa revenirea lui Ion Craciunescu la cirma Universitatii. De urmarit!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS