27.3 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportGilceava cu bateriile incarcate

Gilceava cu bateriile incarcate

Nu stim ce fel de ?baterii incarcate? foloseste acum Florin Marin, dar tare ne este teama ca va ramine rapid fara… curent. Aveam impresia ca ?Flocea? a invatat destule din greselile pe care le-a facut in toamna lui 2000, dar ne-am inselat. Revenit cam pe nepusa masa la conducerea echipei, tocmai in mjlocul turului, Florin Marin a facut imediat o gafa imensa, dind afara ziaristii si suporterii de la amicalul de miercuri seara, dupa ce ii primise totusi in primul sfert de ora. In aparenta, Florin Marin are dreptate. El considera ca nu are rost ca toata lumea sa auda vorbele mai putin ortodoxe care se pronunta in timpul sedintelor de pregatire pentru ca, nu-i asa, multe ar putea ajunge in presa. In realitate, ?Flocea? face o greseala capitala. Universitatea a fost dintotdeauna o echipa deschisa, care a trait alaturi de suporterii sai.

Spre exemplu, cind Florin Marin exersa prin anii ?70 si ?80 sa altoiasca tibii prin Ghencea, Balaci, Cirtu, Camataru si ceilalti se antrenau pe ?Central? cu citeva mii de oameni in tribune. Apoi, daca ?Flocea? presupune ca atunci regretatii Tinel Stanescu si Tica Otet vorbeau in termeni academici cu jucatorii, se insala amarnic. Cel putin pe teren fotbalul nu a fost si nici nu va fi un fel de scoala a bunelor maniere.

Nu am inteles de ce crede Florin Marin ca, daca va ?inchide? antrenamentele, echipa va juca mult mai bine. Sau poate ca se teme de altceva… Oricum, ieri am mai auzit si o alta nastrusnicie, cum ca actualul antrenor considera normal sa ingradeasca accesul pe linga echipa atunci cind are chef pentru ca Universitatea ar fi un club privat. Adica, mai pe romaneste, acolo ar fi mosia lui Netoiu, pe care nu poti sa o vizitezi decit daca iti da voie ?Flocea?, transformat intr-un soi de paznic credincios al proprietarului. Nu negam ca Gigi Netoiu detine in totalitate pachetul majoritar de actiuni al clubului. Dar de aici si pina la a crede ca a trecut tot ceea ce inseamna Universitatea in proprietatea sa exclusiva este cale lunga. Este adevarat, pentru Florin Marin drumul a fost foarte scurt, dar nu se face gaura in cer daca mai intreaba si el oamenii ce inseamna Universitatea in acest oras care fierbe pentru fotbal. Un sport pe care in nici un caz nu l-a inventat ?Flocea? pe aceste meleaguri. Dimpotriva, atunci cind era fotbalist pariem ca se uita cu invidie la produsele noastre de lux, Balaci, Camataru, Cirtu si ceilalti, iar acum a venit pe aici si ne avertizeaza ca are bateriile incarcate. Nici o problema, o sa ni le incarcam si noi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS