11.7 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportAntrenamente cu portile inchise

Antrenamente cu portile inchise

? Ofiterul de presa Nicu Dolea a fost dat afara la sugestia antrenorului principal
? Un copil de 14 ani, Roman, a participat la antrenamentele de ieri ? Florin Marin: ?V-am mai spus, am bateriile incarcate, asa ca voi suporta toate criticile presei?

Cum Universitatea a devenit in ultima vreme o masina de tocat antrenori si chiar presedinti de club, e firesc ca zvonurile numeroase din ultima perioada de timp ar fi trebuit confirmate sau dezmintite de oficialii olteni. Ieri-dimineata, purtatorul de cuvint al clubului, Nicu Dolea, ridica din umeri: ?Nu stiu unde este presedintele Viorel Ilinca, iar in privinta «spectaculoaselor mutari» – cum le numeste presa – nu am fost abilitat pina la aceasta ora sa fac comentarii.? Dupa nici o ora de la aceasta discutie, vicepresedintele Dan Sendrea i-a comunicat lui Nicu Dolea ca s-a renuntat la serviciile lui fara a i se oferi vreo explicatie. De altfel, Dolea a evitat sa comenteze ceva in privinta demiterii sale de la club. Totul a plecat, se pare, de la incidentele petrecute miercuri dupa-amiaza la cantonament, atunci cind Florin Marin i-a dat afara pe ziaristi, dupa un sfert de ora, de la amicalul cu UFC Electro, iar Dolea nu a reusit sa stapineasca situatia si in presa de ieri au aparut citeva articole incendiare.

Chiar si asa, normal ar fi fost ca ieri, ziua stabilita pentru intilnirile cu ziaristii, sa se fi organizat totusi o conferinta de presa, chiar daca presedintele clubului nu era in Craiova. Sint in permanenta in Banie alti doi oameni de incredere din staff-ul actionarului unic Gigi Netoiu: Angela Bujor (directoarea economica a clubului) si Dan Sendrea (vicepresedinte). Conferinta de presa putea fi organizata cu antrenorul Florin Marin si, eventual, cu un jucator, deoarece la ora 12.00 se incheiase primul antrenament al zilei. Bunaoara, nu a mai fost de mult timp invitat la conferinte capitanul echipei, Flavius Stoican. Poate am fi aflat asa si motivele pentru care jucatorii Universitatii nu sint inca de acord sa semneze regulamentul de ordine interioara. In fine, erau subiecte suficiente pentru o intilnire oficiala cu presa. Pe de alta parte, darile catre terti (primarie, DTS) nu sint, se pare, la zi. Pe cind sediul clubului era pe strada Gheorghe Doja (la parterul DTS Dolj), directoarea Daniela Popa, exasperata de intirzierea neplatii datoriilor clubului Universitatea catre proprietarul de atunci al stadionului, a avut ideea nastrusnica (dar legala!) de a sigila birourile Universitatii. Imediat, Daniela Popa s-a trezit atunci cu un potop de injuraturi la adresa sa. Si acum, FC Universitatea are restante de peste 100 de milioane de lei catre DTS. ?A, o bagatela!?, ar spune unii. Dar pentru institutia bugetara a MTS este una foarte importanta: ?Noi nu avem bani nici pentru salarii. Ne-ar prinde bine daca Universitatea si-ar achita datoriile?, a spus zilele trecute un oficial de la DTS.

Antrenorul Florin Marin a condus ieri cele doua antrenamente programate la cantonamentul din Lunca Jiului (fara accesul presei), iar miine se va disputa un joc de verificare in familie, intre componentii lotului primei echipei si citiva jucatori de la formatia de tineret. Plesan si Laurentiu Matei se pregatesc de la inceputul saptaminii sub comanda lui Florin Marin, iar de ieri-dimineata a fost chemat la pregatiri si juniorul Marius Roman, de doar 14 ani, originar din Filiasi. Acesta este mijlocas si a fost ?ochit? in orasul natal in urma cu doi ani de antrenorul Aurel Beldeanu, iar in prezent se afla in grupa antrenorului Viorel Calin.

Programul de antrenamente continua normal duminica si luni, plecarea pentru meciul cu Cimentul Fieni, din cadrul Cupei Romaniei, fiind programata marti dupa-amiaza. In privinta antrenorului secund cu portarii, Florin Marin a spus ieri ca inca nu s-a luat o hotarire. In ceea ce priveste articolele din presa locala de ieri, Florin Marin a spus doar atit: ?V-am explicat marti, la intilnirea pe care am avut-o cu presa la cantonament, ca vor fi antrenamente sau jocuri-scoala fara participarea presei. Asa este peste tot, nu inteleg de ce atita suparare. Am permis accesul ziaristilor inainte de meci, cit si in prima parte a intilnirii. Dar, asa cum v-am spus, am bateriile incarcate si rezist la criticile presei. Chiar ma amuz?.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS