10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMiscari secrete la Universitatea

Miscari secrete la Universitatea

Din nou au inceput sa apara tot felul de zvonuri cu privire la Universitatea. Ieri se vorbea la un moment dat ca actualul presedinte, Viorel Ilinca, ar fi pe picior de plecare, considerind, se spunea, ca o data cu venirea lui Florin Marin, legatura dintre el si patronul Gigi Netoiu s-ar slabi considerabil. Se cunoaste ca „Flocea“ are o relatie mai speciala cu Netoiu si beneficiaza de increderea totala a acestuia.

Totusi, faptul ca Viorel Ilinca nu a mai fost zarit cam de multisor pe la club are si o explicatie obiectiva. Surse de incredere sustin ca inca nu se pune problema unei despartiri de actualul presedinte si ca Viorel Ilinca se afla de citeva zile in China, acolo unde definitiveaza transferul atacantului Ionut Savu. Ramine insa de urmarit ce se va intimpla atunci cind Ilinca va reveni in tara. Si, ca sa incheiam acest subiect, scaunul lui Viorel Ilinca ar fi vizat de Marcel Iancu. Poate ca tocmai de aceea au aparut zvonurile legate de schimbarea actualului presedinte.

In schimb, un alt zvon, de cu totul alte dimensiuni, se refera la o schimbare spectaculoasa de patroni care ar urma sa se produca in iarna. Chiar daca Gigi Netoiu a marturisit zilele trecute ca nici nu se gindeste sa renunte la Universitatea, prin Bucuresti se zvoneste ca nu ar fi exclus ca, dupa acest tur de campionat, actiunile clubului oltean sa fie preluate de Nicu Gheara, in tandem cu Ilie Balaci.

Fara ca varianta aceasta sa fie confirmata de surse oficiale, miscarile ciudate care se petrec de citeva zile pe la club intaresc ideea ca se intimpla ceva. Se pare ca, recent, a fost dizolvat vechiul Consiliu de Administratie din care ar fi fost eliberat inclusiv George Ilinca, dar inca nu am reusit sa aflam care sint noii membri ai actualei structuri de conducere. Apoi, s-ar urmari un soi de delimitare clara intre echipa mare a Universitatii si ceea ce inseamna Centrul de copii si juniori al clubului, dar nu se stie daca acest presupus gest ar insemna si mutarea divizionarei noastre A in Bucuresti.

Pina una-alta, sa spunem ca ceea ce se petrece acum la clubul alb-albastru nu sint decit simple actiuni de reorganizare a activitatii si ca nu vizeaza, Doamne fereste!, mutarea echipei mari la Bucuresti. Ca va ramine Gigi Netoiu sau din iarna va veni Nicu Gheara are mai putina relevanta. Important este ca echipa sa nu fie rupta de suporteri si de stadionul pe care, odata, s-a acoperit de glorie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS