16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportCriza la Pan Group Armata

Criza la Pan Group Armata

Dupa remiza din intilnirea cu Petrolul Dragasani, jucatorii divizionarei C Pan Group Armata pregatesc in liniste partida din runda de simbata, cind vor juca in deplasare cu Dacia Mioveni. „Militarii“ au disputat ieri un amical, in compania divizionarei D CFR Marfa Craiova, pe care au invins-o cu 4-1 (1-1). Au marcat: I. Mircea, Chivu, Popa, Pascu, respectiv Tanasie. Pan Group Armata a jucat in urmatoarea distributie: Irimin – Tanasie, Ghita, Grigorie – Dinu, Pantelimon, Stanculescu, Surcel, Raicea – Burghiu, Velica. Au mai jucat: Chivu, I. Mircea, Pascu, Popa si Palea.

Din pacate, antrenorii Jean Georgescu si Florin Oprea se confrunta cu destule probleme de lot, din acest motiv neputind alinia in urmatoarea disputa cel mai bun „unsprezece“. In primul rind, Negrea, care s-a accidentat grav in finalul meciului cu Petrolul Dragasani, va sta departe de gazon o perioada indelungata. Negrea are probleme la genunchi (menisc si ligamente incrucisate). Apoi, Turcila si Trinculescu au inceput de citeva zile sa efectueze alergari usoare. In fine, atacantul Sorinel Chivu, cel mai cunoscut jucator al echipei, are patru cartonase galbene si va fi suspendat pentru meciul cu Dacia.

Nu s-ar fi ajuns la aceasta criza de efectiv la Pan Group Armata daca FRF nu ar fi schimbat perioada de transferari. Conducatorii gruparii din Valea Fetii intentionau sa-i transfere pe Ion Mircea si pe Geanta, insa acest lucru va fi posibil abia la inceputul returului. Divizionara C craioveana va pleca miine spre Pitesti si se va caza la o unitate militara din resedinta judetului Arges.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS