10.6 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTraznaile lui Netoiu

Traznaile lui Netoiu

Gigi Netoiu ar fi zis despre Sava ca „este vagabond si merge la curve“. Este bine macar ca „Savarina“ nu are apucaturi de filozof cu ochelari si ca nu-i plac barbatii. Oricum, sa-ti mai placa din cind in cind sa te plimbi prin oras noaptea pe racoare si in drum spre casa sa te mai „impiedici“ de cite o fata nu sint apucaturi de „oltean nemernic“, ci mai degraba de om normal.

Pe de alta parte, ca barbat, nu este corect sa-l dai in git pe un altul cind l-ai vazut, sau doar ai auzit, ca a calcat strimb. Netoiu nu s-a sinchisit insa de aceasta lege nescrisa si a ales sa-i faca un fel de reclama lui Sava, dupa care telefonul acestuia va fi asaltat de tot felul de admiratoare, instiintate de Gigi Netoiu despre asa-zisele slabiciuni ale fotbalistului. Ca proprietarul Universitatii a fost departe de adevar atunci cind a spus despre „Savarina“ ce a spus este o alta problema.

Ne gindeam ca, in contrapartida, Marius Sava ar fi putut sa dezvaluie publicului oltean cum a fost fortat la un moment dat sa semneze pentru Dinamo, gest refuzat cu incapatinare de jucator spre disperarea, se spune, chiar a lui Gigi Netoiu. Atunci insa, „Savarina“ si-a protejat patronul si, drept multumire, s-a trezit acum cu eticheta de „vagabond si afemeiat“. Marius Sava este inca un copil pentru care fotbalul inseamna totul si sintem convinsi ca va trece usor peste situatia penibila in care a fost pus de Gigi Netoiu, un tip care la anii sai ar fi trebuit sa se dovedeasca mult mai matur. Pentru a mai repara cit de cit imaginea lui „Savarina“ pe care i-a stricat-o cu buna stiinta, patronul Universitatii ar putea sa-si ceara scuze pentru cele afirmate. Ne indoim insa ca va recurge la acest gest, nu de alta, dar duminica seara, la „Procesul etapei“, Gigi Netoiu a tinut mortis sa-l faca de ris si pe Cosmin Barcauan, la doar o zi, deci, dupa ce vorbise urit despre Sava. Am fi curiosi totusi cam ce eticheta le-ar pune Gigi Netoiu celor din bransa sa, care au distrus fotbalul romanesc, imbolnavindu-l de blaturi ordinare. Noi credem ca in aceasta zona ar trebui cautati marii vagabonzi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS