14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportNiculae si Jardel fac furori in Portugalia

Niculae si Jardel fac furori in Portugalia

Atacantul roman Marius Niculae a marcat un gol in partida pe care echipa sa, Sporting Lisabona, a cistigat-o luni, pe teren propriu, cu scorul de 5-0 (2-0), in fata formatiei Vitoria Guimaraes, in etapa a saptea a campionatului Portugaliei. Niculae, care a evoluat tot meciul, a inscris, in minutul 45, golul doi al formatiei antrenate de Ladislau Bölöni, celelalte puncte ale gazdelor fiind reusite de Joao V. Pinto (’35), Beto (’57) si Jardel (’69, ’74).

La conferinta de presa organizata la sfirsitul acestei partide, brazilianul Mario Jardel a spus ca doreste sa cistige cu Sporting Lisabona campionatul Portugaliei. „Imi doresc sa obtin titlul de golgheter al campionatului si sa-mi realizez visul pentru care m-am intors in Portugalia, si anume sa devin campion“, a spus Jardel care a precizat ca titlul de golgheter nu il multumeste, daca Sporting nu cistiga campionatul. Atacantul brazilian a spus ca, desi a cistigat cinci titluri nationale cu formatia FC Porto, noul sau obiectiv este sa obtina rezultate la fel de bune si cu formatia Sporting.

Jardel a inscris in acest sezon zece goluri in sase partide disputate pentru Sporting Lisabona, marcind in fiecare meci in care a jucat. Jardel a inscris sapte goluri in patru partide din campionatul intern si trei in doua meciuri din cupele europene. „Pina acum Sporting a evoluat bine. Am fost pe locul 16, iar acum sintem pe locul doi si jucam din ce in ce mai bine. Tot ce trebuie sa facem este sa muncim in continuare si sa corectam unele greseli“, a spus Jardel. In clasament continua sa conduca Boavista Porto, cu 16 puncte, fiind urmata de Sporting Lisabona si Benfica Lisabona, ambele cu cite 13 puncte.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS