14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportDupa puncte la Arad

Dupa puncte la Arad

Conducerea tehnica a Extensivului a programat ieri doua sedinte de pregatire, prima dintre ele desfasurindu-se pe propria baza sportiva. Desi unii dintre componentii lotului acuza probleme medicale dupa partida cu Universitatea Cluj, ei vor fi apti de joc pentru intilnirea de la sfirsitul acestei saptamini. Oltenii vor pleca miine, dupa antrenamentul de dimineata, spre Arad, acolo unde simbata vor da piept cu echipa locala UTA. Aradenii ocupa pozitia a patra a clasamentului, acumulind pina in prezent 15 puncte. UTA nu a jucat in runda anterioara, aminindu-si partida cu Apulum deoarece a avut patru jucatori convocati la lotul national de juniori.

Luni seara, in sedinta Consiliului de Administratie, conducatorii clubului au hotarit sa-l reprimeasca in lot pe mijlocasul Petrisor Sima. Reamintim ca acesta a parasit Extensivul dupa ce a semnat un contract de joc pe o durata de trei ani cu divizionara A Astra Ploiesti. El se va antrena alaturi de ceilalti coechipieri, iar daca antrenorul Sorin Cirtu va considera ca are nevoie de serviciile lui, acesta ar putea evolua din nou in primul „unsprezece“ al formatiei din Parcul Romanescu.

Dupa ce luni a depus un memoriu in cazul Verdes la Comitetul Executiv al FRF, managerul general al Extensivului, Ionel Danciulescu, a revenit in Banie. Ieri, oficialul clubului oltean se afla la spital pentru a efectua un control medical. Danciulescu a spus ca are unele probleme de sanatate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS